REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

La un pas de TRAGEDIE pe ELIBERĂRII, din cauza unui ȘOFER BEAT: Ofițerul de la JANDARMI, Ivan, a INTERVENIT

La un pas de TRAGEDIE pe ELIBERĂRII, din cauza unui ȘOFER BEAT: Ofițerul de la JANDARMI, Ivan, a INTERVENIT

Replica API 22 ianuarie 2021 | 13:09 4840

Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a prins, în seara de joi, 21 ianuarie, un bărbat care intenționa să fugă de la locul accidentului, după ce a lovit o altă mașină parcată, în care se aflau o femeie și un copil de aproximativ 2 ani. Totul s-a petrecut la magazinul Penny de pe Eliberării, iar șoferul în cauză era sub influența băuturilor alcoolice, avea permisul de conducere suspendat și e cunoscut cu antecedente penale.

În seara zilei de 21.01.2020, în jurul orei 20.00, locotenent colonel Ivan Puiu Răzvan a observant în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat. Fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea.

Ghinionul lui a fost un ofițer de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a deschis portiera mașinii și a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică și se exprima foarte greu, acuzând omul legii că ,,din cauza lui va ajunge la pușcărie, pentru că mai are o condamnare și nici nu are carnet de conducere”.

După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii.

În urma verificărilor polițiștilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.

Video:

Ce spun polițiștii constănțeni

La data de 21 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism în parcarea unui hypermarket situat pe strada Eliberării din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, provocând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului Rutier, urmând ca să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Trimis în judecată pentru fapte similare

Șoferul în cauză se numește Adrian Catană. Așa cum este precizat și mai sus, bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. Spre exemplu, pe 2.11.2020, a fost trimis în judecatî pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând să se stabilească primul termen în proces.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai oameni buni nu mai vorbiti aiurea si judecati .. a dat un metru inapoi masina ca la rugat doamna aceea ca sa isi parcheze masina si dansa a dat in fata si el era baut dar sa intamplat intro parcare nu pe drumurile publice si masinile au avut o simpla zgarietura ca am luat eu masina de la mama a avut in acel moment un ghinion se putea intampla oricui
0
1
Ce va mai placeti sa-i sugeti de pula pe militieni muriv-ar familiile de oi
1
0
toata stima si respectul pt domnul ofiter
5
0
Trebuie si legea sa iti permia dar din pacate mai sunt multe de rezolvat si nu este vorba doar de jandarmi politie sau civili
3
0
Sa ne dea si noua adresa lui ala cu Priusul si daca are catalizaroarele originale pe ele
4
1
sefu!!!!!!!
6
1
bravo Ivan!la mai multe!asta nu inseamna ca ar trebui invatati si soldatii si gradatii de la jandarmerie ,cum trebuie sa se poarte pe strada,sa lase ifosele de jmecheri prosti ajunsi si sa- si vada strict de serviciu!inca odata bravo!
12
3
au inflorit si ghioceii ....la cat a inflorit jandarmeria....
8
6
Sa se confiste masinile folosite in infractiuni sau cand viteza depaseste 50 km pe h. Si se lasa de sporturi extreme.
13
1
Petru cei care nu stiu, lt.col.Ivan este purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Constanta si este un jandarm cu rezultate foarte bune in camp profesional. L-ati vazut deseori la tv locale de stiri. Felicitari !
29
2
Ofiterul a dovedit curaj si un comportament civic si moral exemplar!!! Cinste lui!!! .... In contradictie totala cu comportamentul aproape interlop al unora din jandarmeria palas...
39
2
Mama masii de betiv, sa-l racoreasca putin sa se linisteasca, parerile de rau nu mai au valoare dupa producerea unei tragedii
27
0
Daca toti s-ar comporta ca acest jandarm atunci ar disparea bombardierii.
33
2
Respect.Se putea produce o tragedie daca nu intervenea la timp.Multumim jandarmului pt curaj.
35
1
Respect pentru acest jandarm.
36
1
multumim domnului jandarm! multi dintre noi nu am avea curajul sa intram in conflict cu asemenea oameni dar domnul jandarm a actionat chiar si in timpul dumnealui liber
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614