0.4° Constanța Mie., 1 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6261
0.4° Constanța Miercuri, 1 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6261

La un pas să ia pe capotă un motociclist, după ce a tăiat linia continuă. Video

Replica API 23 martie 2022 | 14:47 2685

Un motociclist a evitat un accident cu un Range Rover în ultima secundă. Șoferul unui autoturism marca Range Rover a călcat linia dublă continuă, fără a se asigura de faptul că din fața acestuia se apropia atât un alt autoturism, cât și un motociclist. Impactul dintre cei trei șoferi a fost evitat la limită.

Un autoturism marca Range Rover a fost surprins în apropierea intersecției Bulevardului Aurel Vlaicu și strada Baba Novac, cum tăia linia dublă continuă. În timpul manevrei șoferul vehiculului nu s-a asigurat, iar din fața acestuia veneau un alt autoturism și o motocicletă.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Șoferul autoturismului a reușit să oprească la timp pentru a evita impactul cu Range-ul, dar motociclistul a recurs la o cascadorie pentru a încetini.Acesta a sărit de pe motocicletă și s-a rostogolit pe carosabil.

După această scenă, șoferul Range-ului nu a avut nici o reacție și și-a continuat deplasarea. Toți participanții la trafic au rămas înmărmuriți de felul cum a reușit motociclistul să evite impactul, dar și de indiferența și inconștiența șoferului autoturismului marca Range Rover.

Întreaga scenă a fost filmată de camera de bord a autoturismului care a încetinit pentru a evita și el un accident cu Range-ul.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Un nenorocit , sper sa ramana fara permis ! Motociclistul a tusnit din spatele celui care filma , a fost in unghiul mort al cocalarului....are si el ceva de invatat de aici ,chiar daca manevra a fost legala este periculoasa !
0
0
Si-a julit blugii? Gay-ul de el...
0
1
acolo este garajul unde un cocalar de la politia locala vinde masini. un taran de la harsova.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820