REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

LABORANTĂ BĂTUTĂ DE UN COLEG DE MUNCĂ! Au intervenit mai multe persoane

LABORANTĂ BĂTUTĂ DE UN COLEG DE MUNCĂ! Au intervenit mai multe persoane

Replica API 14 martie 2019 | 00:00 263

sursa foto iptc.org

Un bărbat a în vârstă de 52 de ani a fost condamnat la un an și o lună de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente (art.193 NCP). Decizia nu este definitivă, iar pe 30.05.2019 se va judeca apelul.

În actul de sesizare s-a reținut că în dimineața zilei de 20.01.2017, persoana vătămată Ș.L. (laborantă) se afla la locul său de muncă, respectiv în laboratorul cu punct de lucru în localitatea Babadag, județul Tulcea.

La un moment dat, potrivit rolii.ro, pentru a semna condica de prezență, în laborator a intrat inculpatul I.L. (silozar), care, după discuții contradictorii legate de probleme de serviciu, a început să țipe la persoana vătămată devenind recalcitrant, toate acestea petrecându-se în prezența șefului punctului de lucru - inginerul D.D., care i-a spus inculpatului să părăsească laboratorul.

În această situație, inculpatul, cunoscut ca fiind o fire violentă, s-a apropiat de persoana vătămată Ș.L. , care stătea pe scaun la birou și a lovit-o cu pumnul în zona feței, provocâmdu-i leziuni traumatice (dovadă fiind planșele fotografice aflate la dosarul cauzei), pentru a căror vindecare a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului nr. 25/20.01.2017 a Serviciului de Medicină Legală Tulcea.

Fiind audiat, inculpatul a declarat că a avut discuții în contradictoriu cu soțul victimei legate de desfășurarea muncii pe care o prestează cei doi în calitate de silozari și, întrucât nu a fost luată nici o măsură, a devenit recalcitrant la adresa laborantei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine i-a facut, trebuia sa o omoare barem sa stie o treaba sau macar sa o paralizeze! Cum isi permite o pizda sa comenteze in fata barbatului ? Ajung sa cred ca poate tampitzii aia cu sharia nu sunt chiar atat de tampitzi. Adica daca n-ar interzice alcoolul ci doar i-ar pune cu botu pe labe pe aia care fac urat la bautura, ar permite porcul, nu te-ar obliga sa-ti tai pula si sa stai cu curu-n sus de zece ori pe zi , n-ar fi o treaba chiar atat de rea. E chiar important intr-o societate sa tii femeia la locul ei nu sa ii permiti sa se bage in treburi de barbati! Chiar merita sa lupti ptr asta!
3
4
Pai nu era mai bine sa-i dea o muje,si se descarca de nervi?
2
0
De fapt adevarul este cam asa:muierea asta imbatranita in rautate si urata a inceput sa tipe la individul care e drept ca era nervos si discuta cu inginerul.
3
2
Trebuia sa se descarce omul !
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614