REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LACRIMI ŞI DOLIU: Constănţenii au aprins lumânări în memoria adolescenţilor morţi într-un cumplit accident rutier

LACRIMI ŞI DOLIU: Constănţenii au aprins lumânări în memoria adolescenţilor morţi într-un cumplit accident rutier

Replica API 8 iunie 2014 | 00:00 140

Au asistat la o cursă ilegală de maşini

Au asistat la o cursă ilegală de maşini

Lumânări şi rugăciuni la locul tragediei! Drama pe care o trăiesc părinţii celor doi adolescenţi decedaţi la scurt timp după producerea cumplitului accident rutier din Constanţa este înfiorătoare, nu-şi vor mai găsi niciodată liniştea! Copiii lor nu mai sunt. Cei doi au asistat la curse ilegale de maşini. Erau pe bancheta din spate a maşinii unui prieten. Aflaţi pe strada Interioară nr. 3, şoferul Dragoş Maftei a virat brusc la stânga, spre parcare. A fost urmărit de ghinion. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de Matthias Niculescu. Ulterior a ricoşat în maşina condusă de Adnan Mahmudi. Impactul a fost atât de violent încât maşina în care se aflau cele două victime s-ar fi rostogolit. Cadrele medicale le-au transportat în comă la spital. Medicii nu au mai putut să-i salveze. Bogdan Ilie, de numai 17 ani, era elev la liceul din Techirghiol, iar Maria Alexandra Popa avea 14 ani. Minora, fiica fostului preot Ştefan Popa, nu i-ar fi spus mamei sale unde avea să ajungă. Aceasta a flat abia după ce oamenii legii au anunţat-o că se află în stare gravă la spial. Acolo a primit vestea cumplită. Fata ei decedase pe patul de spital, la fel şi Bogdan. Cunoscuţii vin şi aprind lumânări la locul accidentului. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

UPDATE:

Oamenii legii au reţinut două persoane după cursa ilegală din Constanţa, în urma căreia au murit doi adolescenţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare. Este vorba despre Matthias Niculescu şi Adnan Mahmudi. Cei doi au fost implicaţi în cursa ilegală de maşini. "Au fost reţinuţi doi şoferi pentru 24 de ore. Au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă. În urma accidentului a rezultat decesul a doi minori", spun oamenii legii.

Vezi ÅŸi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367