REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.7° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
8.7° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

Replica API 4 martie 2019 | 00:00 398

Lady Gaga şi Bradley Cooper

Chimia extraordinară dintre Lady Gaga și Bradley Cooper nu poate fi negată, ceea ce i-a făcut pe mulți dintre fanii lor să spună că rolurile pe care le-au jucat s-au transformat într-o poveste de dragoste și în viața reală. Mai mult, zvonurile s-au intensificat după ce solista a anunțat că s-a despărțit de logodnicul său, Christian Carino, cu care avea o relație de doi ani.

Invitată la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Gaga a lămurit lucrurile: "În primul rând, social media este «toaleta» internetului, mai ales în ceea ce privește cultura populară. Oamenii au văzut dragoste, dar ghici ce: asta am vrut să vedeți! Shallow este un cântec de dragoste, iar filmul este despre o poveste de iubire. Am lucrat foarte mult, o săptămână întreagă pentru momentul de la Oscar. Bradley a regizat filmul, așa că s-a ocupat și de momentele muzicale (inclusiv punerea în scenă de la Oscar - n.r.). Când am cântat cu Tony Bennet, trei ani cât am fost în turneu, am avut brațele numai în jurul lui. Când cânți piese de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă."

Chiar dacă Lady Gaga s-a despărțit de logodnicul ei, situașia lui Bradley Cooper este diferită. El se iubește cu supermodelul Irina Shayk, mama fetișei sale. Mai mult, cei doi au apărut împreună pe covorul roșu de la Premiile Oscar și au încercat să pună capăt zvonurilor legate de actor și Gaga.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218