REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lady GaGa s-a apucat să vândă biscuiți colorați. Cu ce firmă cunoscută a bătut palma artista?

Lady GaGa s-a apucat să vândă biscuiți colorați. Cu ce firmă cunoscută a bătut palma artista?

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:00 1223

Lady GaGa, 34 de ani, s-a apucat să vândă biscuiți. Artista americană a semnat un contract extrem de bănos, dar confidențial, cu o firmă cunoscută de dulciuri ale cărei produse se găsesc inclusiv în România. Artista a bătut palma cu firma producătoare a biscuiților Oreo și vinde în ediție limitată dulciurile din seria intitulată sugestiv ”Chromatica”, scrie click.ro.

Lady GaGa

foto: Instagram

Pe timp de pandemie artiștii trebuie să se gândească la surse alternative de venit, având în vedere că este foarte probabil ca nici în anul 2021 să nu poată organiza concerte. Lady GaGa s-a mișcat rapid și bine. Artista de 34 de ani le-a oferit fanilor șansa de a își îndulci audiția pieselor ei cu ediția limitată a biscuiților Oreo, intitulată ”Chromatica”. GaGa a explicat că vrea în acest fel să aducă bucurie în casele oamenilor și să descrețească frunțile. Biscuiții vor fi puși în vânzare începând din luna ianurarie a anului viitor. ”Iubesc aceste prăjiturele roz cu cremă verde la mijloc și sper să vă lumineze ziua așa cum mi-o lumnează mie”, a scris artista pe pagina ei de Instagram după ce a postat fotografia cu delicioasele deserturi.

foto: Instagram

Lady GaGa a lansat și lenjerie intimă în aceeași colecție

Lady GaGa are o avere estimată la 320 de milioane de dolari, dar a recunoscut că pandemia i-a produs pierderi uriașe. Pe lângă parteneriatul cu Oreo, GaGa a lansat în seria ”Chromatica” o colecție de bikini tanga de culoare roz. Lenjeria intimă poate fi achiziționată exclusiv de pe pagina de Internet deținută de artistă la prețuri de 20 de dolari bucata. Artista care a lansat albumul ”Stupid Love” în luna mai vrea ca lenjeria intimă să îi inspire pe fanii ei în perioada izolării în case și să aducă un pic de romantism în viețile lor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614