REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Lady Gaga şi Bradley Cooper vor cânta 'Shallow' la gala premiilor Oscar

Lady Gaga şi Bradley Cooper vor cânta 'Shallow' la gala premiilor Oscar

Replica API 5 februarie 2019 | 00:00 288

Lady Gaga şi Bradley Cooper, protagoniştii filmului "A Star is Born", vor urca pe scena premiilor Oscar, care se vor decerna la 24 februarie, pentru a cânta "Shallow", piesa din coloana sonoră a acestui film ce este nominalizată pentru un premiu al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de la la Hollywood, potrivit EFE.

Anunţul a fost făcut de Academie pe contul său de Twitter într-un mesaj succint: "Cooper. Gaga. Shallow. #Oscar".

Alţi doi artişti Gillian Welch şi David Rawlings vor urca pe scenă pentru a interpreta o altă piesă nominalizată, "When a Cowboy Trades His Spurs for Wings", aparţinând grupului The Ballad of Buster Scruggs.

Academia anunţase anterior că piesa "The Place Where Lost Things Go", din filmul "Mary Poppins Returns", va fi cântată de un invitat surpriză, în timp ce Jennifer Hudson va interpreta cântecul "I'll Fight", de pe coloana sonoră a documentarului "RBG", piesă compusă de Diane Warren.

Se aşteaptă ca piesa "All the Stars", din filmul "Black Panther", să fie de asemenea inclusă în programul ceremoniei premiilor Oscar, deşi nu a fost încă anunţată oficial.

Filmul "Roma", în regia lui Alfonso Cuarón, este marele favorit al actualei ediţii a premiilor Oscar, cu 10 nominalizări în total, la egalitate cu pelicula "The Favourite", regizată de cineastul grec Yorgos Lanthimos.

Statueta pentru cel mai bun film va fi disputată de "BlacKkKlansman", "Black Panther" - primul film cu supereroi care primeşte o nominalizare la această categorie regină - "Bohemian Rhapsody", "The Favourite", "Green Book", "Vice", "Roma" şi "A Star is Born".

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614