REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Lady Gaga şi Glenn Close se alătură prinţului Harry şi jurnalistei Oprah Winfrey în cadrul unor producţii TV

Lady Gaga şi Glenn Close se alătură prinţului Harry şi jurnalistei Oprah Winfrey în cadrul unor producţii TV

Replica API 12 mai 2021 | 00:00 817

Prinţul Harry şi celebra jurnalistă americană Oprah Winfrey vor lansa la sfârşitul acestei luni prima serie de filme despre probleme de sănătate mintală, la care vor contribui cântăreaţa Lady Gaga şi actriţa Glenn Close, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Sursa foto: apple.com

Seria ''Eu, cea pe care nu o puteţi vedea'', co-creată şi produsă de Harry şi Oprah, va prezenta relatări ale unor invitaţi de renume şi din întreaga lume despre probleme legate de sănătatea mintală şi emoţională, a anunţat Apple TV +, care va difuza producţia TV din 21 mai.

Winfrey a spus că serialul urmăreşte să declanşeze o conversaţie globală şi să înlocuiască prejudecăţile privind problemele de sănătate mintală cu înţelepciune şi compasiune. Printre participanţi se vor număra şi jucătorii de baschet DeMar DeRozan de la San Antonio Spurs şi Langston Galloway de la Phoenix Suns, conform Apple.

''Majoritatea dintre noi avem o formă de traumă nerezolvată, pierdere sau durere, care se resimte şi este foarte personală'', a declarat Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, potrivit unui comunicat.

''Cu toate acestea, ultimul an ne-a arătat că suntem cu toţii în asta împreună, iar speranţa mea este că aceste materiale vor arăta că există putere în vulnerabilitate, conexiunea în empatie şi forţă în onestitate'', a spus prinţul Harry.

Prinţul, al şaselea în linia descendenţei la tron, a vorbit public despre propriile sale probleme de sănătate mintală şi durerea suferită după pierderea mamei sale, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină la Paris în 1997, când avea doar 12 ani.

În martie, el a fost numit prim ofiţer al BetterUp Inc, un serviciu care oferă asistenţă pentru probleme de sănătate mintală.

Această producţie TV este una dintre primele aventuri ale lui Harry de când el şi soţia sa Meghan au renunţat la îndatoririle regale oficiale şi s-au mutat în California pentru a-şi construi noi cariere independente. Cuplul a semnat, de asemenea, acorduri pentru Netflix şi pentru Spotify.

Aceasta survine după interviul exploziv al cuplului acordat jurnalistei Winfrey în urmă cu două luni, în care Meghan a acuzat un membru al familiei regale, fără a preciza despre cine este vorba, că a făcut un comentariu rasist despre fiul lor Archie înainte ca acesta să se nască, ceea ce a aruncat monarhia în cea mai mare criză din ultimele decenii, mai notează Reuters.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920