REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lady Gaga şi Jennifer Lopez au cântat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA

Lady Gaga şi Jennifer Lopez au cântat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:00 1126

Lady Gaga şi Jennifer Lopez au fost prezente la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA. Lady Gaga a intonat imnul naţional, în vreme ce Jennifer Lopez a susţinut un spectacol muzical separat, la acelaşi eveniment.

Lady Gaga

Foto Getty Images

Ceremonia de preluare a mandatului de preşedinte de către Joe Biden a fost una restrânsă, desfăşurată în condiţii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19.

Ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte şi a Kamalei Harris în funcţia de vicepreşedinte a cuprins transmisiuni găzduite de actorul Tom Hanks, cu reprezentaţii Bruce Springsteen, John Legend, Foo Fighters, Jon Bon Jovi, Justin Timberlake şi Demi Lovato.

Cântăreaţa Lady Gaga a interpretat imnul naţional, iar Jennifer Lopez şi Garth Brooks au suținut scurte reprezentaţii, scrie click.ro.

Ambele artiste l-au susţinut pe Joe Biden în campania prezidenţială. În luna noiembrie 2020, Lady Gaga a apărut chiar alături de Biden la un miting electoral în Pensilvania cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale.

Foto Getty Images

Lady Gaga a publicat marţi seară, pe Instagram, o fotografie în care apare în Capitoliu, alături de textul: „Mă rog ca mâine (miercuri, n.r.) să fie o zi de pace pentru toţi americanii. O zi de iubire, şi nu de ură. O zi pentru acceptare, şi nu teamă. O zi pentru a visa despre viitoarea noastră bucurie ca ţară. Un vis care nu este violent, un vis care aduce siguranţă sufletelor noastre. Cu dragoste, de la Capitoliu”.

Jennifer Lopez

Foto Getty Images

Jennifer Lopez a publicat, la rândul ei, mai multe imagini, printre care și una alături de soldaţi din Garda Naţională, în dreptul căreia a scris: „Ce onoare să petrec câteva momente cu aceşti bărbaţi puternici şi aceste femei puternice. Vă mulţumesc pentru serviciul şi sacrificiul vostru. Vă cinstesc astăzi şi în fiecare zi. Mâine voi cânta pentru voi şi pentru toţi americanii”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367