REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Larisa Drăgulescu, dezinhibată pe un site pentru adulți: „Nu fac videochat, fac filmulețe interzise minorilor“

Larisa Drăgulescu, dezinhibată pe un site pentru adulți: „Nu fac videochat, fac filmulețe interzise minorilor“

Replica API 19 noiembrie 2021 | 00:00 5794

Larisa Drăgulescu (37 de ani) a fost împreună cu gimnastul Marian Drăgulescu timp de 7 ani. Cei doi au divorțat acum 14 ani, însă au rămas prieteni de dragul celor doi copii pe care-i au împreună. În urmă cu un an însă, Larisa s-a căsătorit a doua oară, cu Bogdan Marian Drăgulescu, după ce l-a cunoscut pe acesta chiar în clubul unde lucra. Cel de-al doilea soț al Larisei a luat și el numele de Drăgulescu, chiar de la Larisa.

Larisa Drăgulescu

foto: Instagram

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Larisa Drăgulescu a vorbit despre averea pe care, practic, a făcut-o ca model pe platforma Onlyfans. Larisa lucrează ca funcționar administrativ la o firmă de petrol, din Reșița, iar apoi își dedică mare parte din timp colaborării cu un site de adulți vestit în lume, unde postează fotografii și filmulețe, în care apare dezbrăcată, fanii plătind un abonament de 10 euro lunar ca să-i admire trupul.

foto: Facebook

Larisa Drăgulescu: "Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la biserică"

"Mi-am cunoscut soțul când lucram în club și e ok cu ce fac! Și copiii mei sunt ok cu asta. Soțul meu m-a cunoscut în club, nu la biserică. Știa cu cine s-a căsătorit. Eu am 37 de ani, el are 31. La început plătea să mă vadă pe site-ul pentru adulți, acum e gratis pentru el. Copiii mei au 15 și 17 ani și știu ce fac și nu au nimic împotrivă. Eu zic că i-am crescut bine, au amândoi bursă la liceu. Ce legătură are ce fac cu educația dată? Ne înțelegem foarte bine. Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor. Înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5, 6 ani, nu doar din platformă”, a dezvăluit Larisa, la Pro TV, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are cu ce asta e sigur .
5
0
la cum arata e pacat sa se piarda deci multumim larisa he he .pe ce site te gasim ?
11
2
deci nu esti kurva,esti doar parasuta.bravo !arisa,cea ma veche meserie inca merge din plin!
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218