REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Larisa Iordache, despre viața de polițist: Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini!

Larisa Iordache, despre viața de polițist: Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini!

Replica API 10 aprilie 2020 | 00:00 3326

Larisa Iordache a povestit cum a fost prima zi în uniformă de polițist.

„M-am prezentat la Secția 22, din Militari, de dimineață, la ora 8:00. Turele sunt, de obicei, între 6:00 și 14:00 și de la 14:00 la 22:00, mâine o să fiu după-amiază”, a precizat ea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

„Am pus poza pe Instagram pentru ca oamenii să conștientizeze că dacă am ajuns în această situație, ca și noi, sportivii și antrenorii, să mergem pe stradă, noi care ne facem treaba în sală, e foarte serios!”, continuă Larisa.

„Oamenii nu înțeleg că nu trebuie să iasă din case și că atunci când o fac trebuie să se protejeze. Doar dacă este o problemă sau un drum superimportant, să-și cumpere alimente. Nu să iasă, pur și simplu, să se plimbe pentru că situația se înrăutățește și nu e OK", a adăugat ea.

„M-am obișnuit repede, am întâlnit persoane OK, nu a fost nimic incomod. Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini. Nu am dat amendă, doar am verificat dacă au șoferii actele în regulă. Mă supraveghea colegul meu. Am avut emoții în primele dăți, dar apoi m-am obișnuit. Am făcut un instructaj înainte, unde mi s-a explicat ce avem de făcut, apoi am aplicat pe teren”, a precizat gimnasta în vârstă de 23 de ani, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se ajunge politist peste noapte si la apelul bocancilor?Si eu care credeam k trebuie scoala!
2
0
Astia isi bat joc de valorile Romaniei. E ca pe vremea lui Ceausescu cind functionarii erau trimisi la strung ,iar strugarii erau trimisi la birouri. Cui i-o fi trecut prin cap. Nu ne facem bine.Au trecut 30 de ani si au ramas aceleasi reflexe.
3
0
domsoara se califica pte locul de munca, a invatat-o antrenorul unde sa caute, asa ca stie deja nu va bateti capul, fata este profesionista
1
0
Imi zice mie o gimnasta care in loc da stea in casa in aceasta perioada, se joaca de a politista... O tampenie absoluta... Cum cad pe Tv cotoharle care vin in emisiuni cu copii sa transmita populatiei mesajul lor de a respecta izolarea si evitarea drumurilor care nu stunt necesare... Sunteti praf
10
0
s-au gasit toate babele sa comenteze pe aici ..sa isi dea cu parerea ceeace este bine si ce nu...un popor de tampiti..stati drequ in casa si ciocul mic ,slugilor !!! osa va anunt cand va fi liber sa va dati cu parerea...mucles !!!!
2
7
tara bugetarilor,militienilor,jandarilor si a politrucilor verosi
11
4
mananca si ia o paine.
5
2
nu intelege ca omul este stapan pe viata si corpul lui si este liber sa faca ce vrea cue l, rolul statului fiind doar sa-l informeze nu sa-l cocoloseasca ca nu e closca si teoretic nici dictatura comunista ca practica ne omoara la propriu! omul este liber sa aleaga daca se protejeaza sau nu, cu consecintele de rigoare. Asta cu statul in casa e ca si cum ar trebui sa iau eu algocalmin fiindca tu esti mahmur si te doare capul. S-a mai incercat candva schema asta si a iesit un dezastru. S-a numit PROHIBITIE!
10
3
Felicitari fetei ca este mandra de uniforma pe care o imbraca!
10
18
ASTA ISI FACE RECLAMA IN HAINA STATULUI ,,MOEEEE ,
18
4
Cand vad asemenea cacaturi imi aduc aminte de vorbele lui Petre Tutea: ''Am stat 13 ani in temnita pentru un popor de idioti''.
21
4
Respectiva doar supravegheaza tranficul, nimic extraordinar. Munca adevarata de politie nu are cum s-o faca intrucat nu are resursele necesare. La interventii merg adevaratii politisti, acolo fiind munca complexa unde se cere legislatie, tehnica si sa te duca capul. Ea este doar un numar intr-o masa de politisti.
16
3
de guvern. Cum e posibil sa dai un mesaj de genul oricine poate fi politist? Bai maniVela sa ajungi sa fii politist nu e ca si cum ar fi sa ajungi politician in pnl usr plus. Nu te numeste nimeni. Sunt o gramada de filtre. Se evalueaza candidatii sunt examene medicale fizice teoretice. Sunt ani de studiu. Sunt ani de practica. Abia apoi ai dreptul la pistol si legitimatie. Doar daca treci prin filtrele astea si inca altele. Vai de capul vostru de infantili. Asta e unul din motivele slabiciunii statului roman. Credeti ca oricine poate face orice. Nu e asa. D aia nu sunt rezultate ci doar curve.
25
2
Politista pulii. Iti dai cu stangul in dreptul si te dai mare politista. Offf. Multe lume amarata
17
4
Daca stie sa suga ce treaba aveti voi mai rapandulelor. Poate ajunge si sef de birou.
18
5
Carte multa nu se cere, sa fii prost, sa ai putere. Tara nimanui. M U I E PSD
19
13
Mami stai la cratita ca tu chiar nu ai facut nici macar 2 clase. Nu e posibil ca daca ai fost sportiv sa devii politist.... poate militean...plus ca ai 140 cm
29
4
Bai,lasa vrajeala!cita scoala ai tu?!stii ce sa controlezi?sau dupa ureche?sau dupa cum simti tu in lindic?!
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218