REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lars Ulrich, bateristul Metallica, a oferit detalii despre starea de sănătate a solistului James Hetfield

Lars Ulrich, bateristul Metallica, a oferit detalii despre starea de sănătate a solistului James Hetfield

Replica API 16 octombrie 2019 | 00:00 381

Metallica

Lars Ulrich, bateristul trupei rock Metallica, a oferit detalii despre starea de sănătate a solistului James Hetfield, internat într-o clinică de dezintoxicare, şi a promis că formaţia va reveni ''mai puternică şi mai în formă ca niciodată'', informează site-ul contactmusic.net.

Rockerii americani aveau programate concerte în Australia şi Noua Zeelandă începând cu 19 octombrie până în luna noiembrie, dar au anunţat, la sfârşitul lui septembrie, că vor întrerupe turneul după ce solistul trupei s-a internat într-o clinică specializată pentru ''a acţiona în vederea recuperării în urma dependenţelor''.

Bateristul trupei a spus că James Hetfield depune toate eforturile pentru a se însănătoşi şi a recunoscut că atât el, cât şi ceilalţi doi componenţi ai formaţiei, Robert Trujillo şi Kirk Hammett, au fost impresionaţi de mesajele de susţinere din partea admiratorilor, promiţând că vor reveni în cele două ţări din emisfera sudică anul viitor.

"Face ceea ce trebuie să facă; este într-un proces de vindecare", a declarat Lars Ulrich pentru USA Today.

"Îmi pare rău pentru toţi cei din Australia şi Noua Zeelandă, dar suntem entuziasmaţi să revenim cu forţe proaspete, mai puternici şi mai în formă ca niciodată."

"Pe parcursul drumului, se mai iveşte din când în când câte un obstacol. Dar a fost o călătorie incredibilă şi suntem nerăbdători să ne întoarcem acolo, sperăm că anul viitor", a adăugat muzicianul.

"Cred că cea mai mare surprinză este feedback-ul pozitiv primit deopotrivă de la fani, prieteni şi colegi ."

"A fost foarte emoţionant şi am fost impresionaţi de dragostea, aprecierea şi sprijinul pe care le-am primit în ultima săptămână după ce am fost nevoiţi să amânăm turneul. Este incredibil".

Încercările lui James Hetfield (56 de ani ) de a învinge dependenţa au fost detaliate în filmul documentar din 2004 "Metallica: Some Kind of Monster", care a prezentat momentul în care solistul a părăsit trupa pentru a se interna într-o clinică de dezintoxicare, în 2001.

În 2017, muzicianul a mărturisit că nu mai consumase de 15 ani alcool şi substanţe care generează dependenţă şi că "frica a fost un mare factor motivaţional" în procesul de recuperare.

Kirk Hammett, chitaristul trupei, a dezvăluit recent că are tone de materiale ''trăznet'' pregătite ca trupa să lucreze la un viitor album, după ''Hardwired... to Self-Destruct'', lansat în 2016, şi, pentru că a pierdut ''500 de idei muzicale'' când i s-a stricat telefonul mobil, a devenit ''de două ori mai productiv''.

"Am pregătit mult material pe care l-am pus deoparte pentru trupă - o mulţime de lucruri", a declarat Hammett.

"Pentru că la albumul precedent nu am avut niciun fel de material după ce-mi pierdusem mare parte din idei odată cu telefonul - peste 500 de idei muzicale... Am avut nevoie de timp îndelungat pentru a-mi reveni după asta".

"Aşadar, după cum se prezintă lucrurile acum, am mult material - cu adevărat trăznet, material grozav - pe care de-abia aştept să-l împărtăşesc colegilor şi să-l transformăm în muzică, să înregistrăm şi să lansăm un album cu şi mai mult heavy metal trăznet''.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218