REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Laudă a făcut-o lată: a pus la pământ un stâlp pe DN3! Autotrenurile firmei, implicate în accidente și în luna mai

Laudă a făcut-o lată: a pus la pământ un stâlp pe DN3! Autotrenurile firmei, implicate în accidente și în luna mai

Replica API 3 iunie 2016 | 01:06 263

click pe imagine!

Alexandru Florin Laudă, din Ciocârlia de Jos, a produs un teribil accident pe DN3, din care a scăpat ca prin urechile acului. Chiar dacă el nu s-a ales cu răni grave, cabina vehiculului a suferit daune majore. De asemenea, intervenția pompierilor a fost una dificilă, ei trebuind să întrerupă curentul electric pentru a nu se produce o nenorocire. Totodată, menționăm că autotrenurile firmei respective au mai fost implicate în accidente rutiere și în luna mai anul curent.

Un accident rutier a avut loc pe DN3, în zona nodului rutier care face legătura cu A4, în seara de joi, 2 iunie. Un TIR a intrat în coliziune cu un stâlp, pe sensul de mers Valu lui Traian-Constanţa. La faţa locului s-au deplasat 11 subofițeri cu 3 autospeciale (o autospecială pentru descarcerare, una pentru stingerea incendiilor şi un SMURD, pentru acordarea de îngrijiri şoferului). Conform ISU, au existat scurgeri de combustibil de la motorul TIR-ului, iar curentul de la stâlp a fost întrerupt, pentru a fi evitată o nenorocire. La fața locului a fost adusă și o macara pentru ridicarea stâlpului de pe motorul TIR-ului. La intervenţie s-a aflat inclusiv şeful ISU Dobrogea, Daniel Petrov. Mai exact, în jurul orei17.03, Alexandru Florin Laudă, din Ciocârlia de Jos, a condus un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă pe DN 3, dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanţa şi ajungând la breteaua de legătură cu A4, a pierdut controlul asupra direcţiei, intrând în coliziune frontală cu stâlpul de susţinere al indicatoarelor de orientare rutieră. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. Potrivit paginii de Facebook a acestuia, autotrenurile insctipționate cu "Kumtaș" au mai fost implicate în accidente rutiere și la începutul lunii mai. Când a postat fotografii de la acel nefericit eveniment, prietenii săi chiar s-au panicat și l-au întrebat dacă este bine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367