REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Laudă-mă gură, că îţi dau friptură! Ce spun primarii cu cele mai mari scoruri electorale din judeţ

Laudă-mă gură, că îţi dau friptură! Ce spun primarii cu cele mai mari scoruri electorale din judeţ

Replica API 9 iunie 2016 | 09:47 247

La final de alegeri

La final de alegeri

Alegerile locale din judeţul Constanţa au fost presărate de incidente şi contestaţii, chiar şi după expirarea termenului în care aceste sesizări puteau fi depuse! Chiar şi aşa, lista finală a aleşilor nu a suferit modificări. Au existat, ca în fiecare an electoral, localităţi unde candidaţii la primării au obţinut procentaje formidabile. În top, regăsim Vulturu, 23 August, Cumpăna, Valu lui Traian.

Eugen Marius Berbec (PSD) a reuşit să îşi păstreze locul la conducerea localităţii Vulturu cu un procentaj de peste 90. „Am câştigat cu 94,06%. Poate rodul muncii noastre şi-a spus cuvântul. Este într-adevăr prin această prezenţă şi faptul că mi s-a acordat încrederea pentru următorii 4 ani, este o forţă mai mare şi apasă şi pe o responsabilizare de-a mea mult mai mare şi pe o muncă mult mai multă. Le mulţumim atât eu cât şi echipa mea tuturor care ne-au votat şi încercăm să ne facem datoria ca şi până acum şi chiar mai mult, pentru că întotdeauna este loc de mai bine. Sperăm să le facem o viaţă mult mai frumoasă şi mai plăcută în satul dobrogean. Pentru cei care nu ne-ai votat le transmitem că ne pare rău, poate că au fost momente în care i-am dezamăgit, dar au contat în exercitarea dreptului constituţional alegând măcar alte persoane. Dar încercăm să-i convingem că noi ne facem treaba”, a precizat primarul reales în funcţie. Aceeaşi situaţie o regăsim şi în localitatea 23 August. Locuitorii se pare că şi-au pus baza din nou în Mugurel Mitrana (PNL). „Din ce făceau calcule cei de la organizaţia noastră, rezultatul era de 96,33%, dar din ce mi s-a transmis de la secţie ar fi puţin peste 93%. Mereu am obţinut procentaj mare, peste 90. Ştiam că va fi un scor mare. Obligaţia acum este mare, deşi ne aşteptam să câştigăm fără probleme. Nefiind mai mulţi candidaţi în cursă, ştiam că vom câştiga cu un procentaj mare. Rezultatul ne spune că oamenii au încredere, iar eu am mari obligaţii pentru comunitate”, a conchis Mitrana. Şi Mariana Gâju a fost realeasă în funcţie cu un procent de peste 70% din cei prezenţi la urne. „Procentul a fost de 76,57%, la primar. Rezultatul este pe măsura activităţii, muncii depuse împreună cu o echipă. Am transmis mulţumiri oamenilor pentru votul de încredere acordat, vot care înseamnă în acelaşi timp că m-au onorat să-i reprezint, dar şi responsabilitatea continuării proiectelor. Sunt primarul tuturor locuitorilor, aşa am fost şi aşa voi fi. Avem patru proiecte în curs de implementare şi toate trebuie urmărite şi duse până la capăt. Îi privesc pe oameni în ochi, nu am fost un primar care să dorm sau care să mă plimb pe banii publici cum s-a spus”, a spus Mariana Gâju. Şi locuitorii din Valu lui Traian au acordat peste 80% din voturi liberalului Florin Mitroi.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218