REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Laufer: Ministerul pentru Mediul de Afaceri va dubla numărul ataşaţilor economici externi

Laufer: Ministerul pentru Mediul de Afaceri va dubla numărul ataşaţilor economici externi

Replica API 6 iulie 2017 | 00:20 357

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va dubla în acest an numărul ataşaţilor economici externi care lucrează în marea majoritate în ambasadele României din afara ţării, a declarat miercuri ministrul de resort Ilan Laufer, într-o conferinţă de presă. Ministrul nu a putut preciza care este venitul lunar al acestor angajaţi şi nici care este bugetul alocat în acest sens de minister în acest an.

Majoritatea acestori ataşaţi lucrează în ambasadele României din afara ţării.

”Deja am luat măsuri în acest sens. Anul trecut, sub guvernarea tehnocraţilor, foarte mulţi dintre ataşaţii noştri economici au fost rechemaţi acasă Avem un plan de reîntregire a reţelei noastre externe. În acest moment, avem undeva la 40 şi ceva de ataşaţi şi dorim să suplimentăm până la nivelul de 83-84”, a afirmat Laufer.

De la începutul anului au fost ocupate circa zece posturi, unele de ele de voluntari, potrivit ministrului.

”Ne dorim reîntregirea echipei în acest an sau într-un termen cât mai scurt. Totodată, odată cu negocierile pentru Brexit, cu pregătirea preşedinţiei României în fruntea UE, urmează să suplimentăm şi echipa noastră de la Geneva cu încă cel puţin trei sau patru persoane pentru pregătirea preşedinţiei şi negocierilor care vor urma în ceea ce priveşte Brexit-ul", a menţionat Laufer, potrivit news.ro.

Întrebat care este bugetul alocat de minister cu toţi cei 83-84 de ataşaţi în acest an, dar şi ce salarii au ataşaţii externi, Laufer a spus că ministerul va pune ulterior la dispoziţie aceste date.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu astfel de mascarici vrem sa fim cunoscuti in lume? Nemernicii astia nu au in cap decat mariri de salarii, inventarea de posturi pentru amantele lor, ca si cum ei sun stapanii tarii. Te crucesti si crezi ca nu este adevarat ceea ce citesti. Mai nou, unul dintre ministrii, intamplator al educatiei, face greseli gramaticale inadmisibile elevilor de clasa a patra. Aici am ajuns
2
0
Cu ce ii dubleaza cu goimi jidanesti ca si el?
5
0
Asta e dracula de la castelul bran?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369