REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Laura Bretan a împlinit 18 ani. Câștigătoarea de la „Românii au talent“ a avut un tort superb

Laura Bretan a împlinit 18 ani. Câștigătoarea de la „Românii au talent“ a avut un tort superb

Replica API 10 aprilie 2020 | 00:00 1459

Laura Bretan

Pe 7 aprilie, Laura Bretan a împlinit 18 ani, pe care i-a sărbătorit într-un mod cu totul special, departe de România, în Chicago, SUA. Mai exact în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus, dar alături de părinți și frați, scrie click.ro.

Tânăra a avut parte de un tort cu marțipan, de pe care nu au lipsit lumânările cu cifra 18. N-au lipsit nici baloanele. nici confetti, nici darurile aduse de cei dragi. Laura Bretan a primit și nenumărate mesaje de felicitare și le-a mulțumit tuturor. "Mulțumesc pentru urări. M-am simțit foarte fericită", a scris Laura Bretan pe rețelele sociale, lângă imaginile superbe cu tortul roz.

Pentru cei care nu știu, Laura ar fi trebuit să aibă în România un turneu de 18 spectacole, în 18 orașe din țară, acesta fiind un cadou al ei pentru fani, însă evenimentele s-au amânat din cauza pandemiei de coronavirus, care a afectat întreaga lume a showbiz-ului.

click pe foto

Laura Bretan s-a născut la Chicago, pe 7 aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică încă de când avea patru ani. La cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştigând nenumărate concursuri și emisiuni de televiziune. În iunie 2016 a participat și a câștigat concursul "Românii au talent", de la Pro TV. În același an se califică ca finalistă pentru "America's Got Talent".

În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul "Golden Buzzer" de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajungând direct în finala "America's Got Talent". Laura Bretan a susținut concerte în întreaga lume, a interpretat imnul național al SUA pentru White Sox și Chicago Bulls, a urcat pe scenă de mai multe ori, cu David Foster și a interpretat cu excepţionalii tenori "Il Volo", cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup "The Tenors". Susținută de Mihai Alexandru, Laura a participat la Selecția Națională Eurovsion 2019, melodia sa ajungând în semifinala competiției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
americanii mult mai destepti decat romanaii. pai bine ma prostanacilor, asta e dintr un cult religios din ala de plateste 10 la suta din venit pe viata. are profesori de canto si toti banii pe care ii ia ii vamuiesc fratii si la romanii au talent nu se gasea un roman un copil talentat si sarac care sa ia premiul si banii? ati dat banii la sectanti? mari prosti manipulabili. cand o vad si pe sectanta asta care il canta pe domnul, domnul sectantilor. ba sunteti ortodocsi sau atei da nu sunteti sectanti ce naiba o tot promovati pe asta?
1
0
Ii uram LA MULTI ANI !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102