REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Laura Bretan şi Ester Peony vor susține împreună un moment pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019

Laura Bretan şi Ester Peony vor susține împreună un moment pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019

Replica API 19 august 2019 | 00:00 325

Laura Bretan

Laura Bretan şi Ester Peony, rivalele finalei naționale a concursului Eurovision din acest an, vor susține împreună un moment pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019, alături de Olivier Kaye arată un comunicat, scrie Mediafax.

Televiziunea Romană reuneşte pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2019 trei artişti îndrăgiţi de public Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye.

În premieră, pe 22 august, Laura, Ester şi Olivier vor susţine un moment special la Cerbul de Aur. Dacă pentru cele două artiste este prima prezenţă la Festivalul din Piaţa Sfatului, pentru Olivier este a doua oară când urcă pe scena de la Braşov, după ce anul trecut a câştigat premiul I şi premiul publicului, conform Mediafax.

„Sunt foarte încântat să fiu din nou pe scena Cerbului. Este o mare şansă să fiu pentru a doua oară aici. În acest an, va fi o experienţă nouă, voi descoperi noi concurenţi. Sunt foarte fericit să cânt cu şi pentru publicul din Braşov şi pentru telespectatori”, spune Olivier.

Drumurile muzicale ale celor trei tineri artişti s-au mai intersectat și în alte evenimente muzicale, dar este prima lor colaborare, concretizată într-un show inedit pe scena Cerbului de Aur. Totul, live, la Braşov, ca o dovadă a faptului că muzica ne uneşte!

„Voi apărea la Cerbul de Aur în show-uri inedite şi cu un repertoriu surprinzător. E o onoare să cânt la Cerbul de Aur, atât în prima, cât şi în ultima zi. Voi fi fericită să împărtăşesc bucuria muzicii cu spectatorii din Piaţa Sfatului şi cu telespectatorii din faţa televizoarelor, prin intermediul Televiziunii Română”, mărturiseşte Laura. „Programele speciale la care voi participa presupun colaborarea cu artişti ca Esther şi Olivier Kaye (în prima seară) sau Paula Seling, Gheorghe Zamfir, Vali Boghean Band şi orchestra condusă de Nicolae Botgros (în ultima seara). Repertoriul prezentat rămâne să fie o surpriză!”, mai spune tânăra cântăreaţă.

„Îmi amintesc faptul că mă uitam la Cerbul de Aur, atunci când eram mică, şi mereu îmi imaginam cum ar fi să cânt şi eu pe o scenă atât de mare, unde au cântat cei mai mari artişti din România. Timpul a trecut, iar acum mă bucur enorm că am reuşit, prin multă muncă şi perseverenţă, să ajung la Cerb! Abia aştept să cânt alături de cea mai mare Orchestră din România şi să cunosc acel sentiment unic. Ne vedem la Braşov!”, spune Ester Peony.

În show-ul de pe scena Cerbului de Aur 2019, Ester Peony va interpreta piesa „De-ai fi tu salcie la mal", pregătită special pentru a onora muzica românească, iar Laura şi Olivier vor cânta câte o melodie din repertoriul propriu. Apoi, vocile lor se vor uni şi vor răsuna pentru prima dată împreună, alături de Big Band-ul Radio şi Orchestra Operei din Braşov, sub conducerea dirijorilor Ionel Tudor şi Andrei Tudor.

Prima seară a Festivalului Cerbul de Aur va fi deschisă de Zoli Toth, alături de ansamblul de percuție Cantus Mundi, pentru ca, după încheierea secţiunii de concurs, să intre pe scenă Ştefan Bănică, care anunţă un recital plin de energie.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 îi va aduce pe scena din Piaţa Sfatului pe Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente. Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să fie anunțați câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22-25 august. Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920