REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Laura Codruța Kovesi a fost desemnată procuror-șef al Parchetului European

Laura Codruța Kovesi a fost desemnată procuror-șef al Parchetului European

Replica API 20 septembrie 2019 | 00:11 538

Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi a fost desemnată procuror-șef al Parchetului European, în urma votului din COREPER. Acesta era ultimul pas pentru Kovesi, care mai avea nevoie doar de votul din COREPER pentru a accede în funcția de procuror-șef al Parchetului European. Vestea a fost dată de președintele PNL, Ludovic Orban.

”Este o victorie imensă pentru România, la care a contribuit decisiv Președintele Klaus Iohannis, alături de liderii și europarlamentarii PNL care au făcut un lobby intens pentru Laura Codruța Kovesi.

Partidul Național Liberal, în calitate de membru al PPE, a folosit toate pârghiile de influență pentru a obține acest rezultat, reușind să determine schimbări de poziții în rândul țărilor care inițial nu au votat în favoarea Laurei Codruța Kovesi.

În momentul critic, am reușit să câștigăm în favoarea candidatului român bătălia cu PSD din Parlamentul European, care și-a declarat susținerea pentru Laura Codruța Kovesi, după ce Consiliul votase în favoarea candidatului francez. Acel moment a fost hotărâtor pentru parcursul ulterior al candidaturii, în condițiile în care ne-am confruntat cu tactici diversioniste ale europarlamentarilor PSD.

Am obținut decizia de menținere a sprijinului Parlamentului European după alegerile europene și am reușit să accelerăm formarea comisiei de negociere pentru a relua, astfel, votul din COREPER.

Este un succes cu atât mai important, în condițiile în care Guvernul Dăncilă a militat împotriva candidatului român printr-o campanie agresivă și toxică de fake-news.

În același timp, este o palmă imensă primită de Guvernul Dăncilă din partea statelor europene. Mesajul transmis Guvernului PSD este că pozițiile pe care le adoptă nu sunt luate în seamă, nu sunt în concordanță cu abordările europene. Actualul Guvern este căzut în irelevanță și nu poate obține nimic bun pentru România”, arată Ludovic Orban.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa e nevestei tale nu-i place cacatul tau , ii place pula noastra ! betivule , tot psd fute mai bine , te-ai convins ? daca , intreab-o pe ma-ta !
0
3
Bravo, Codruta Kovesi! Ai demonstrat de ce esti in stare! Te-ai luptat cu toti coruptii de la cel mai inalt varf si pana si acolo vroiau sa-ti bage bete-n roate...ai castigat !!! Se sugruma Dancila Vasilica Viorica!!
9
6
Nu e vorba de competente ci de interese politice. Ca om politic,Kovesi poate fi usor asimilata celorlalti politicieni de joasa speta care exista nu doar in Romania.
5
9
Dragnea si Tariceanu sunt disperati. Numirea Laurei Codruta Kovesi ar arata putinilor care mai cred in Dragnea ca ceea ce fac in ultimii ani e un abuz. Sectia speciala e o militie construita de tudorel toader la ordinul lui Dragnea, a carei prima victima este dna Kovesi
9
6
o reprezinta pe ma - ta ! asta a terorizat oameni nevinovati prin uneltele ei , la randul ei a fost folosita de UE pt a reduce la tacere toti romanii adevarati , cei ce luptau pt tara . Futu-ti mortii ma-tii de pensionar activist , de aceea am ajuns colonie , datorita unor vite ca tine care pun capul in jos in fata UE , adica sug pula !
7
7
Coruptia a cuprins intreaga Europa altfel nu puteau europenii sa numeasca intr-o astfel de functie o muista care a facut praf justitia din tara ei. Laura cate dosare ai instrumentat ca si procuror ? Iti spun eu niciunul. Atunci despre ce vorbim. Sa traiasca santajul si familia
9
9
bravo ei, I-a jucat pe toti like a boss! Acuma pentru cei care au impresia ca Romania castiga ceva din treaba asta, am o veste proasta, fata este mercenar care-si vinde prieteni, cunostinte, tara, fara niciun stres, atata timp cat da bine la public. Asa ca dragi Romani, nu va imbatati cu apa rece ca vine Codruta sa va rezolve problema cu vecinul care da muzica tare...
10
14
felicitari dna Kovesi, reprezentati Romania cu demnitate, lucru pe care guvernanti nu si-l pot permite , sunt prea multi, prea corupti, prea analfabeti, prea agramati
20
18
Dragnea a fosr pdl, basescu pdl, codruta pdl.
7
18
Felicitari Laura LCK. MUYE PSD. Ti adraq de neam de secaturi hoti si koorve
21
11
tradatoarea si-a primit argintii
13
24
Bravo lingaii mei de cur si mitra va multumesc ca ma linjeti in mingeac non stop.De catelusi ca voi am nevoie sa veniti in parlamentul de hoti al europei sa va dau chilotii prin gura sa ii spalati.
13
23
Bravo, felicitari, e mare succes pentru Romania, nu mai conteaza ce vrea PSD P S D
25
13
Pai pentru a descoperii fraudele multinationalelor iti trebuie oameni competenti ori psd ul la anaf a avut numai analfabeti functionali si pe aia buni i au luat multinationalele.are loc cinea de amantii le veri fratii copii psd?ca un fraierica geamantan venit pe filiera psdista nu o sa fie capabil sa prinda multinationala pt ca el stie una si buna SPAGA.iar de notiuni nu se pune problema ca nu le are.voi A3 si rtv ce mai ventilati ca veritabile haznale.ati prins ideea de la dragnea. Vezi cazurile microsoft eads samd.acolo au fost nume grele fusijutsu siemens.dar voi ce auziti cu aia ramaneti.
18
11
Felicitari! Uarat ca pnl-ul isi atribuie succesul. Doar prin fortele si cv-ul ei a putut reusi. Pentru romani, nu a fost buna. Cum se poate ca romanii sa poata sa o saboteze? Doar niste creiere spalate de psd nu o poate sustine. Speram sa se vada si niste rezultate!
32
14
Bravo LCK! Mu13 psd!
27
13
Cetatean si cel de la 15:41 Cu cit cacat e in Romania vreti sa faceti ordine?!.Or fi fugit ei 6 milioane de romani din tara,dar au ramas gunoaiele:securisti,turnatori militienii si turnatorii lor,membri pcr,propagandisti si mai ales fiii acestora.Sunt citeva milioane mai fratilor si mai cumnatilor.Astia sunt pe drumul distrugerii Romaniei,vinzarii ei totale,toate bogatiile din sol si de pe sol.pacat de batrini,pacat de tinerii care spera in minciunile si diversiunile lor.Daca in 30 de ani au fost in stare sa faca ce-au facut Romaniei,credeti ca tara asta mai dureaza 30 de ani?! Eu nu cred.
21
7
pe ei ,pe mama lor ! inchisoare pentru corupti !!!
28
11
tare il pupati in cur pe Orban ,,o natie fatra tara,,fara Popor. niste venetici.
15
23
unde esti ca ti-am pregatit cacatul pt. lins !!! De-abia astept sa-i vad pe astia care au furat bani europeni precum satana spagoveanu la puscarie !!! Voi chiar credeti ca laura a uitat ca ati incercat s-o muiti ??? Lasa ca va da ea acum muie multa cu cacat !!! Si parnaie multa !!!
23
16
Nu inteleg de ce delireaza atat de mult Orban, cu ce a contribuit Orban, Iohannis si PNL? A ajuns acolo pe meritele si calitatile ei.
22
11
Mullta prostie in Romanica,mai urmeza votul in consiliu,Kovesi a bagat la puscarie doar adversarii politici adevarata coruptie si de anvergura a multinationalelor nu a avut tupeu nici macar sa se apropie,Romania nu a avut si nici nu va avea o justitie adevarata doar deservita,pacat de noi oameni normali care intram in acest malaxor ca nu avem nicio sansa.Prostii vor guita intotdeauna!
17
29
psd-isti investiti in vaselina.Lamulti anusi
36
14
sterge dracu de prima pagina acest articol si baga ceva repede cu psd de bine ca o sa va sune stroe si nu va mai da simbria pe luna asta.buahahahahaha cat s-a chinuit dragnea cu camarila lui cat au vrut sa o vada in pamant nu au reusit.victorie dupa victorie pt romanii cinstiti si palma dupa palma pt sleahta de hotii a psdului. tic tac tic tac. ati belit o sa ma iertati. va baga asta pe toti la puscarie.are la treabaa cu voi maaamaaaaa
27
15
sa vezi Europa cu curul in sus cand Kovesi va fi trimisa in judecata si apoi la Targusor. Prima misiune pana atunci sa-i albeasca pe comisarul francez si belgian.Traiasca Europa corupta !
18
33
E bine aici la inchisoare ,se mananca ,se doarme ,se munceste , ca in parlament , este bine este foarte bine , o sa ies repede dupaia plec in brazilica cu Radu , ne iubim mult aici ,va pup jos pe toti
20
14
Felicitari LCK ! Din pacate adevaratele valori sint apreciate de cei din afara si la noi doar nulitatile . Ziua platii nu e departe noi sintem un popor cu multa rabdare dar finalul va fii spectaculos ptr tara asta !
31
16
Se ridica tara veorico... Vine furtuna psd-eilor si va ia pe sus ca pe niste gunoaie ce sunteti! Asa v-ati si ridicat! Furtuna din 2016 care v-a adus la putere, a fost ca o furtuna care a ridicat toiate gunoaiele pe sus, oameni asezati, chibzuiti si muncitori au ramas jos. O sa veti voi acum cand o sa ajungeti cu picioarele pe pamant, cazand de la asa inaltime ce suturi in kur o sa va luati!
33
15
cat a sapat psedeul. au sapat sub ei. la puscarie cu mafia pesede.
32
14
Felicitari Kovesi!La puscarie cu penalii!
37
17
Mu1a se pravaleste din toate partile ca o avalansa peste psd si peste mult stimata si iubita conducatoare, vaca siderata si nauca din Videle. Constuiti-va de urgenta puscarii ca sa evitati aglomerarea si conditiile celor deja existente. .... si traditionala urare care mobilizeaza un popor intreg, MU1E P5D!
35
15
Acolo nu mai face ea ce vrea, ca nu e in romanica
14
37
gata.articolul este invadat de postacii lui stroe din tomis nord. ce sa inteleaga ei procuratura europeana samd... ai de plm de distrusi, tic tac tic tac... timpul se scurge in defavoarea voastra slugilor... de abia astept sa inceapa anchete privind fondurile europene.... este doliu la A3 si Rtv... PT TOTI CEI CARE SUFERITI AZI DIN CAUZA ACESTEI NUMIRI VA RUGAM DECENTA IN SUFERINTA VOASTRA.... scalvilooooorrrrr fugiti cat mai aveti timp ca vine OLAF SI PARCHETUL EURPOEAN. la puscarieeee hotilooor
35
14
Supeeer...!! Felicitari d-na Laura Codruta Kovesi! Sunteti un profesionist de inalta clasa, da: demnitate, verticalitate, corectitudine, respect de sine, ...etc. Daa...! Bravoo...! Respect si consideratie deosebita, stimata d-na Procuror Sef European! Va felicit! Ne reprezentati cu cinste, demnitate si onoare. Multumim!
41
19
bravo LCK, bravo SRI SIE! vedeti ce faceti sa stergeti pozele cu ea si Dracnea din presa, precum si articolele despre intalnirile lor la K2, K3 etc.
19
31
Sa trimita careva o coliva si serviciul de pompe funebre la sediul psd si antena 3 ...
47
17
Sa dea Dzeu sa le faca si cacatilor de europeni ceea ce le a facut romanilor.
22
39
Sa crape psd-istii de oftica!!!!!!
52
15
BRAVO LCK !
49
19
Muie Vasilicoooooo
48
16
Ale ale psd - bagaaajeeeleee
51
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367