REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Laura Codruța Kovesi: De azi nu voi mai lucra în DNA! Corupţia poate fi învinsă, nu abandonaţi!

Laura Codruța Kovesi: De azi nu voi mai lucra în DNA! Corupţia poate fi învinsă, nu abandonaţi!

Replica API 10 iulie 2018 | 00:24 435

Laura Codruța Kovesi a făcut declarații după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare. Aceasta a precizat că justiția este la răscruce, că legile se... transformă și că procurorii nu pot duce o luptă politică, pentru că legea le interzice. Totodată, ea a anunțat că pleacă din DNA.

”Decretul de revocare emis de președintele României lasă un semn de întrebare. Nu comentez decizia CCR, însă aş vrea să arăt că motivarea sugerează că procurorii ar putea fi în viitor subordonaţi ministrului Justiţiei”, a spus ea.

În continuare, Kovesi a anunțat că va pleca din DNA: ”Începând de azi nu voi mai lucra în DNA. Voi rămâne procuror. Vă mulțumesc tuturor indiferent cât de târâți în noroi am fost. Dragi colegi, nu abandonați treaba. În final, am un mesaj pentru cetățenii României: corupția poate fi învinsă, nu abandonați”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A plecat codruta si a venit ancuta pesedeul sughe poota
1
1
....judecata ! trebuie sa raspunda pt toate dosarele intocmite la comanda , pt ordinele ce le dadea ....vreau sa ajungem la primul ministru.....vreau arestari .....deci nu conta vina , madam basket dorea arestari , ca asa vroia ....sau asa i se cerea .
5
1
Ne pisam pe tine!!!
2
2
iti mai aduci aminte cine a facut referendumul cu 300 de parlamentari? basau si gasca lui care azi striga ciuma rosie din deiferite partide de opozitie, pe ei e cazul sa-i intrebi?
2
1
asta este o lovitura de stat. psd ul isi aranjeaza portitele de scapare cand vor dori sa fuga in tarile calde lasand in urma lor dezastru. pacat de kovesi, iohannis a ales sa si apere pielea, stiind f bine ca dk o va sustine isi va pierde sprijinul ptr a doua candidatura. kovesi a fost victima unor jocuri politice, stiam ca dk va continua sa ii caute de coruptie pe politicieni va fi eliminata. si totul se intampla cu oamenii protestand pe strazi. psd ul se pisa pe oameni cu bolta!!!!!
3
3
Ce tara mai e si asta, hotii conduc iar prostii jubileaza. Sunteti mai saraci decat cei din Somalia romani prosti.
7
5
constat ca romanilor le place scandalul. indiferent ca e din psd..pnl..dna..personajul principal trebuie crucificat. nu va intereseaza de soarta tarii. nu sunteti patrioti. sunteti pusi pe scandal..
3
4
voleista asta a distrus destine la comanda politica a lucrat pt serviciile straine in detrimentul romanilor nu e suficienta demisia tb analizata activitatea ei si sa suporte consecintele
8
9
Spune un labagiu ca Luluta, nu-i buna pt. Rom, pai f. bine, s-o ia americanii, francezii sa-i bage la puscarie pe talharii lor. Dar din pacate nu au nevoie de ea, era nevoie de cucuvea in ROM. sa distruga poporul roman. Unde s-a mai pomenit sa fie 235 de achitari, nenorocita asta a pus catuse la oameni total nevinovati. Jigodia asta tb. acum judecata pt. extraordinarul ABUZ IN SERVICIU, prin condamnarile facute politic la comanda.Nu-i suficient revocarea, puscaria tb. s-o cheme pe regina cucuvea.
9
10
Se duce o toanta ,ei si ce? Bai,o tara intreaGA A FOST LA CHEREMUL JIVINEI,. Daca era vorba de un om valoros,de un inventator,de un communicator cu civilizatii extraterestre,de un fizician ,dar nu era decat o muiere informa si diforma,cu pretentii schizofrene. Ce pula mea trebuie sa faca Romania pentru a fi reprezentata de un patriot,adica ceva ce nu a fost de secole?!!!Ma pis pe securistii tradatori de neam!Nu avem stat,avem tigani conducatori !
10
8
Pai iti dai Demisia sau este mai frumos Demisa ca pe o Proasta
8
2
ok sa o revoce , conform deciziei CCr , dar tot o decizie CCr spune ca trebuie sa avem doar 300 de parlamentari !!!!!!!!!! Acum sa ne inteleegem , ce facem ?????
17
7
Meriti la bulau handicapato.
18
19
Romane, karras cu barba si tu, Robert, azi n-a lins-o nimeni in cur pe Kovesi. Hai, incolonarea, si inainte mars catre DNA: un-doi, un-doi, stangu...stangu! Javrelor, sunteti niste lingai gretosi! Dupa ce-i faceti toaleta Codrutei, luati-o spre Cotroceni, va asteapta locatarul sa primeasca felicitarile voastra. Mare barbat, n-a avut curaj sa anunte personal decizia, a trimis-o pe aia de-i poarta vorbele... Jalnici cu totii...
15
15
Respect pentru tot ce ai facut! Multumesc Laura!!!! Sper sa ne scapi de hoti.
22
16
asa roberte asa da-i si-o limba cucuvelei matrafoxiste da vezi ca asta-i baschetabilista si e mai pe natural nici lama n-a trecut pe la miji nici de de sapun n-a auzit
9
19
Laura, te asteptam ca viitor presedinte sa-ti iei revansa, atat pentru gaina Johannis, cat mai ales pentru gunoaiele din PSD, cu tot cu slugile lor din CCR.
22
18
dna Kovesi, cu siguranta nu se merita sa mai luptati ptr aceasta tara, pregatirea dvs este excesiv de apreciata in afara. Alde tudorel, nicolicea, cirdache, serban, puscariasul draknea, mincinosul tariceanu- niste analfabeti dovediti si-au dovedit, daca mai era cazul, prostia de care sunt capabili. Oricum nu vor scapa de puscarie, plecarea dvs nu presupune scaparea lor . V-am urmarit continuu, v-am apreciat si pacat ca nu ati reusit sa duceti la bun sfarsit ceea ce v-ati propus. Indemnul dvs, m-a uns la suflet. Sanatate si sa va duceti in continuare aceasta lupta
25
16
nu ii bagati in seama pe psdisti cretini
25
16
luluta a supt putza si a luat muiutza
16
26
SI ACUM SA ADUCEM CERNEALA SA FACEM SOCOTEALA...
18
13
de parasuta...Spune le romanilor cati bani a dat tactu sa te faca procuror?.18000 de dolari
23
29
asta deabia acum a aflat ca era angajata a Ministerului Justitiei. Procurorii sint functionari de stat. Ce facultati or fi absolvit si ce profesori or fi avut? Ar trebui declarata zi de doliu . Luluta cui ne lasi.......
23
23

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614