REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Laura Codruța Kovesi: „Mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”

Laura Codruța Kovesi: „Mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”

Replica API 23 februarie 2018 | 00:00 226

Ca urmare a solicitărilor reprezentanților mass media privind exprimarea unui punct de vedere față de anunțul ministrului Justiției privind “declanșarea procedurii de revocare a doamnei Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție”, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarea declarație a procurorului șef al D.N.A.: “Voi urma procedura legală și mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand a fost chemata la comisie sa raspunda, nu s-a prezentat. Acum, cand nu o mai cheama nimeni sa raspunda ci i se spune sa plece, "s-ar prezenta sa raspunda ... ahaha... afirmatiilor". Pai sunt "afirmatii", nicidecum intrebari. Sila eterna
1
0
Sa stii de la moi...ca nu esti for ever la dna.Ai manglit destule dosare si ai bagat in temnita multi oameni nevinovati.Acum i ati trupa de ...elita de la DNA Ploiesti si tai o Daca ai sange in instalatie si esti verticala da ti DEMISIA DE ONOARE !!!.Out tu justice !. ADICA AFARA DIN JUSTITIE .CREDEAI CA JUSTITIA ESTE JUNGLA VOASTRA PERSONALA SI PUTETI PARADI OAMENII.ACUM ESTE TARZIU.CAND AI FOST CHEMATA LE AI DAT CU FLIT.TE CREDEAI NOMBER ONE !.GOO HOME FOR EVER !.
1
0
Aceasta grobiana, simte ca-i fuge pamantul de sub picioare si incepe sa pozeze in Fecioara Maria. Ai facut abuzuri tu si smecherii din jurul tau Codruto, daca erai asa de corecta, respectai Constitutia, nu faceai de rahat Romania si faceai propunere de excludere din magistratura a smecherilor de procurori, nu le tineai partea dorsala! Mergi dupa prietenul tau Codlea si poate va intalniti cu Ghita prin Serbia! Voi credeti ca toata lumea este proasta si voi minunati! Ipocrita dracului ce esti!
0
1
Futei in gura pe hoti, Codruto
2
4
Cam tarziu cu vrajeala asta cat timp avea obligatia de a se prezenta comisiei din Senat! Probabil a crezut ca nu raspunde in fata nimanui,iar smecherii au lasat sa curga timpul,au verificat documentele si au executat-o fara mila! A avut puterea in mana si nu a stiu s-o gestioneze!
5
3
Hai dute acasa vitico ca nu esti capabila de nimic.cu 6.40 media cu care ai terminat nici nu ma mir
5
6
Prim-ministru poate fi schimbat usor, poate fi desemnat sau refuzat de catre presedinte foarte usor, un ministru isi da demisia sau este demis foarte usor, dar nu si kovesi, pentru ca...? Am inteles ca a facut abuzuri si a avut un management defectuos si ca i se cere sa plece dar nu am inteles de ce este protejata de catre presedinte si opozitie in contextul in care Romania nu a evoluat in lupta impotriva coruptiei, tot penultima din UE este, MCV-ul inca exista, nu suntem in Schengen din cauza coruptiei, prejudiciile nu sunt recuperate, de ce???
6
3
Ce sa demonstreze? Ca acuzatiile ca ar fi fost la Oprea acasa in seara alegerilor nu sunt adevarate. Ca asta a spus Kovesi a ta legat de intalnirea Bica - Udrea. Ca o intalnire a unui procuror cu un politiciat este imorala. Uiti? Noi nu!
6
6
In comisia facuta de hoti?? Ce sa demonstreze??
6
8
Dar la comisia parlamentara privind alegerile din 2009 unde ati fost invitata de 3 ori de ce nu ati mers.
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218