REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Laura Codruța Kovesi o dă la întors cu pozele pe care le are Sebastian Ghiță: 'E posibil să apară poze și fotografii de la astfel de activități'

Laura Codruța Kovesi o dă la întors cu pozele pe care le are Sebastian Ghiță: 'E posibil să apară poze și fotografii de la astfel de activități'

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 274

Laura Codruța Kovesi a declarat joi, la ieșirea de la Secția Specială de anchetă, că nu a avut o relație de prietenie cu Sebastian Ghiță, iar legat de fotografiile despre care s-a spus în mod repetat, acestea au fost doar de la evenimente instituționale.

"Câtă vreme nu am făcut niciunul dintre lucrurile de care sunt acuzată nu pot exista probe. Așa cum a fost cu acele poze. Au fost înregistrări false. Am spus de multe ori că nu am fost, nu sunt și nu voi fi prietenă. Am revenit cu declarații în 2017. Revin și spun iar – am fost invitată la evenimente instituționale, conform stiripesurse.ro.

La acele activități nu am fost singură. E posibil să apară poze și fotografii de la astfel de activități. E posibil să fi întâlnit oameni care nu aveau nicio problemă, iar ulterior să fie judecate. Acest lucru eu nu pot să îl controlez", a declarat Laura Codruța Kovesi.

Sebastian Ghiță a spus în repetate rânduri că a avut o relația apropiată cu Laura Codruța Kovesi, iar aceasta a participat la petreceri, inclusiv la o cramă în Prahova și că are fotografii care să dovedească acest lucru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai jos, sunt trei muisti, trei sugaci de pooola psdista, carora le tremura chilotii in cur, ca se apropie puscaria... Mai halitori de cacat, luati tot psdul, si ducetiva la impins vagoane... Nu sunteti decat niste sclavi,... Sclavi in slujba puliticienilor.... Impuscativa..
1
0
Asa si??? Care plm ar fi problema? A mers pe principiul militienesc , azi te beau, maine te iau
0
2
Votez Doamna Kovesi!!! Muie psd muie penalilor Huo fi miar scarba
4
3
NUMAI PENALII O URASC PE CODRUTA!LA SESIZAREA PENALILOR, IN VREMEA PENALILOR, A AJUNS MAGISTRATUL SA FIE JUDECAT DE INFRACTORI!INCA SINTEM IN UE, TIMPUL TRECE SI IN CURIND,VOR PLATI MILIONARII INFRACTORI!!!CU BANII LOR SE VOR ACHITA IMPRUMUTURILE PUNGASILOR CU CARE SI AU PLATIT SALARII SI PENSII DE NEAMURI PROASTE! !
4
4
femeia-cal imbulinat-o! Iata ca dupa ci ce ucis zeci de romani nevinovati, dupa ce a bagat zeci de romani in puscarie, altii umiliti ca catusele la tv, ex. Olguta Vasilescu, i-a venit randul Urateniei Pamantului sa raspunda. La puscarie pe viata pt. genocid.
6
6
Credeti ca daca am supt puli la toata securitatea din lume nu voi castiga lupta cu smecherii?.noi securitatea condusa de coldea si johannis muistul nu va castiga?.
4
7
Cucuvelei ii este frica si isi aseaza terenul. Daca apar poze sunt trucate ca ea nu minte si nici gura nu ii pute.
8
7
Cucuveaua stie sa minta. Adica stie meserie.
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102