REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Laura Codruța Kovesi refuză să se prezinte la audieri în Parlament

Laura Codruța Kovesi refuză să se prezinte la audieri în Parlament

Replica API 9 iunie 2017 | 00:43 341

Laura Codruța Kovesi refuză să se prezinte la audierile din Comisia parlamentară de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009.

Procurorul-șef al DNA a trimis o scrisoare comisiei, în care afirmă că, potrivit unei decizii a CSM, procurorii nu pot fi obligați să se prezinte la audieri într-o comisie parlamentară pentru că fac parte din puterea judecătorească, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacariceanu si a luat mwe iar
1
2
a invatat de la Ghita ce si cum si vrea sa ne paraseasca : eu as indemna-o sa-l ia si pe lazar si coldea, chiar si zagrean si stanciu sa ne lase in pace ca stim noi ce si cum este mai bine fara ei !
5
2
ComisiI....Comisi....de tot rasul! Comisia Nana...cu tata firea si nicolicea...Comisia asta unde hotii ancheteaza...BAMAMUC!
2
4
poti sa o pupi in cur fara sa te apleci pe codruta muiuta ?
4
3
bravo!e singura care le-a dat muie hotilor din psd.cat priveste idiotii de mai jos,ar trebui sa stie ca de separatia bputerilor in stat.fie de prosti sau interesati,nu vad ca psd-ul doreste reinstaurarea dictaturii prin anihilarea justitiei
6
7
Care parlament, care comisie ?! O adunatura de hoti, mincinosi si penali ! Bravo, d-na , nici sa nu te prezinti in fata astora ! Esti mult prea desteapta si o foarte buna profesionista, pentru asemenea hahalere. Felicitari d-na, mergi pe drumul drept !
7
10
Eu sunt puterea in statul asta si fac ce vrea pizda mea...Daca este nevoie va fac pe loc dosare...cat mai mari.Eu sunt bossul si nu ma supun nimanui. Chiar si pe neamt ma pis cu bolta !.
7
5
Parlamentul este intr-o democratie forumul suprem. In SUA si presedintele si procurorii se duc la audieri in Senat. Numai la noi unii sunt mai cu mot....
8
4
componenta membrilor acestei comisii este de tot rasul, nulitati, neaveniti, numiti pe criterii de supunere si executare ordinelor penalului gracnea. nu veti reusi sa scapati niciunul si veti da socoteala aici pe pamant, pe lumea cealalta veti avea alte procese
8
8
A numito sefa la dna. Auziti ce stat mafiot.base.
7
5
adresa e din 8 iunie 2017 iar ea trebuie sa se prezinte pe 14 iunie 2016 hahaha
5
2
ofensiva penalilor este stupida si lipsita de sens. sunt de acord cu schimbarea procurorilor sefi la un moment dat. sunt atat de multe lucruri bune de facut in tara asta dar nefiind capabili au ales sa promota sa minta sa fure si sa ne serveasca circ ieftin
9
6
trebuie demisa fara drept de apel si supusa judecari !
16
16
Baga mi as pula in rasa ei de ciolanoasa
15
18
Hai ca se poayte , sa o dam jos pe javra asta ! La muee ei si lui basaul!! PSD PSD
14
22
au venit talharii la putere, lupii la stana, jaf si hotie, asta avem ! pozeaza in patrioti, pozato na din fata si profil ca o sa aveti nevoie !
10
10
din cate vazui la aia de sau dus in comisie nu are nici un rost toata comisia asta e un mare circ stau de vorba cu unii care ii mai iau su la misto. ma intreb ca prostu ce poate comisia sa faca ca nu este trebunal sa cerceteze. va zic ieu pierdere de timp si da bani aiurea. sa furat la alegeri dar ma intreb eu la cati cetateni din cimitir au votat dea lungul timpului cand nu sa furat la alegeri?
12
9
asta e culmea! infractorii cheama un procuror la audieri!
20
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218