REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu micuța Lara

Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu micuța Lara

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 3574

Laura Cosoi a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică, o copilă sănătoasă, pe nume Lara. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt în culmea fericirii și se simt cu adevărat binecuvântați că familia lor s-a mărit.

Actrița în vârstă de 40 de ani a născut pe cale naturală și se pare că întregul proces a decurs bine, căci mămică Laura Cosoi a împărtășit fanilor vestea, chiar de pe patul de spital, scrie click.ro.

Vedeta a ales să dea naștere într-o clinică privată, unde a avut parte de toată atenția și îngrijirea necesare, astfel că la puțin timp după ce a micuța Lara a venit pe lume, actrița a și postat prima imagine cu fiica ei pe rețelele de socializare. Soțul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean a fost alături de blondină pentru a o susține și a așteptat cu nerăbdare să o poată întâlni pe cea de-a treia fiică a sa.

Laura Cosoi a surprins ,,miracolul vieții" într-o fotografie superbă ce o înfățișează pe fiica ei nou-născută, înconjurată de dragostea părinților ei încă din primele clipe de viață.

,,Lara. Mulțumim Doamne", a scris actrița în dreptul minunatei imagini.

Laura Cosoi și soțul ei țin în palmă mâna de păpușă a micuței și abia așteaptă să o aducă acasă pentru a-și întâlni cele două surori mai mari.

Mai multe vedete s-au grăbit să o felicite pe mămica Laura Cosoi, imediat după ce a dat naștere. Dana Rogoz și Andreea Raicu au transmis câte un mesaj pentru copilă.

,,Bine ai venit pe lume, Lara", a fost mesajul Danei Rogoz.

Laura Cosoi, atac la Smiley

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de 10 ani de zile, iar din 2015 sunt căsătoriți. Mariajul lor este unul foarte armonios, iar blondina și soțul ei au reușit până la acest moment să facă față tuturor provocărilor pe care le presupune o relație de lungă durată.

Laura Cosoi a recunoscut recent, în podcastul lui Mihai Morar ,că s-a simțit cu adevărat femeie într-o relație abia atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț. Cu această ocazie, actrița l-a atacat subtil și pe fostul ei iubit, Smiley.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920