REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Laura Vicol taxează incertitudinea în care sunt ţinuţi elevii: 'Cîțule, Cîmpeanule, chiar nu puteți pune capăt acestei bătăi de joc?'

Laura Vicol taxează incertitudinea în care sunt ţinuţi elevii: 'Cîțule, Cîmpeanule, chiar nu puteți pune capăt acestei bătăi de joc?'

Replica API 18 mai 2021 | 23:13 1415

Laura Vicol, deputat PSD, critică starea de incertitudine în care sunt menţiuni elevii din Bucureşti şi părinţii aceştora. Deşi rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 1/1000 în Capitală, elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a şi a XI-a nu ştiu când se vor întoarce la cursuri în sălile de clasă, scrie stiripesurse.ro

"Ce știm? Rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut în București sub 1 la mie. Ce nu știm? Dacă toți elevii revin la cursuri de miercuri. De ce nu știm? Pentru că autoritățile nu vor să se reunească astăzi pentru a lua o decizie clară. Când vom ști? Probabil mâine la 12.00 noaptea.

Cîțule, Cîmpeanule și care mai sunteți pe acolo, chiar nu puteți pune capăt acestei bătăi de joc? Iar lăsați copiii și părinții elevilor la urmă?

Vi se pare acceptabil ca școlile să nu știe ce se va întâmpla peste nici 48 de ore?

Chiar nu puteți depăși statutul de barbugii pentru care sălile de pariuri sunt mai importante decât școlile? Rușine!", scrie Laura Vicol pe Facebook.

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu susține că este posibil ca de miercuri elevii să poată merge la școală în București, indiferent de clasă, dacă aceasta va fi decizia Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență București. Ministrul a declarat luni că ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății de modificare a regulilor după care se pot relua cursurile față în față se poate publica cel mai devreme luni seara în Monitorul Oficial. "Nu ar fi rațional să se organizeze o ședință CMBSU luni noaptea pentru a anunța schimbări de marți dimineață. Se va face, probabil, ședință la nivelul Municipiului București în cursul zilei de mâine (marți-n.r.), după ce vom avea și rata de infectare de mâine și vom avea o confirmare a trendului descendent", a spus Sorin Cîmpeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toanto, de Catu depinde pandemia ?
6
0
Chiar nu realizati cat de mult au pierdut copiii cu scoala online?Nu doriti ca progeniturile voastre sa invete ceva,sa mearga la scoli?
0
3
sunt Laura si vreau sa sug. Dar vreu sa sug tot, tot ce misca.
4
0
HAI SICTIR CU EA CU TOT
5
0
Ce are de-a face opinia cu fata ei?Ce Catu e cumva un Alan Delon la tinerete!
0
9
Ce impertinenta! Cine-i maimuta asta botoxata?!
11
1
botox pesedist
10
1
Ce cabesa are Laurica, zici ca-i Alien
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614