REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Laurenţiu Bădescu

Laurenţiu Bădescu

Replica API 25 octombrie 2019 | 00:00 1678

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, Laurenţiu Bădescu, e din cale-afară de ocupat în această perioadă! E în campanie electorală, iar asta s-a văzut şi acum câteva zile, când, culmea!, minune!, a fost în judeţ, intervenind taman la fix când unui om i s-a făcut rău la întrunirea PSD la care participa şi candidata Viorica Dăncilă. Dom'le, uşurel, uşurel cu excesul de zel, că depăşiţi fişa postului!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se face ca tu esti singurul din saj care a luat masina noua 4x4 hidramata75 emu. Un pupincurisy ptr Badescu
0
0
In poza are in fata lui graficul de garzi de la coordonare! Ala din care se umple de bani stand si dormind in timp ce oamenii mor nevinovati! Un spagar! Apropo...ceasu cat e ceasu??? Face tic tac? E bine atunci! Urmeaza mai multe!
8
2
Se strange latul pentru cei care nu au fost cuminti. Gen grasu,gen rodica,gen alexandru...au cam primit bobarnace.a nu se citi bumbac.de la mos craciun! Sigur urmeaza si dalde foi de dafin.a se cititi laur. Craciun Fericit de la doana monica! Daca mai apucati!!! Ceasul face tic tac tic tac!
6
1
E deosebit Badescu! Ai dreptate! Deosebit de prost si de tampit! Sa te fereasca soarta de el nefericitule ca asta o vinde si pe ma sa pentru bani si functie. Un jeg si o scursura si o catastrofa.
22
9
Cum sa nu ii pupe in c.r pe PSD la cat de incompetent si mizerabil este cine altcineva ar fi pus un individ ca el manager la ambulanta. La o unitate care excela a ajuns incompetentul si pupincuristul asta manager care linge toate clantele de la toate usile. Un demon ar face rau oricui ptr functie. El face campanie la PSD, consultatii la toate cabinetele sa aiba bani sa cotizeze la PSD, contracte cu oameni PSD, angajeaza pe spaga, ce sa spun mai mult...... pacat de institutiile conduse de scursurile astea, el, vaca de la economic, oligofrenul de la tehnic, de dir med nu zic nimic ca el este...
20
9
Domnul doctor Badescu chiar este un om deosebit, respect mult.
13
17
Sefu e in concediu chiar ca sa sustina partidu. Toate evenimentele PSD sunt insotite de o ambulanta chiar si cu medic. In loc sa salveze oameni face campanie de imagine. In loc sa aduca medici la lucru pentru oameni ii face actori in campanie electorala. Pe teren sunt zile in care nu exista medic in tot municipiul iar la Navodari mediculsotie face ture numai noaptea.Verificati! Bataie de joc! Vine vremea sa dea socoteala!
25
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614