REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Laurențiu Bădescu a câștigat concursul pentru șefia Serviciului de Ambulanță Constanța

Laurențiu Bădescu a câștigat concursul pentru șefia Serviciului de Ambulanță Constanța

Replica API 7 februarie 2018 | 22:07 745

Dr. Laurențiu Bădescu, sursă foto: Litoral TV

Dr. Laurențiu Bădescu a câștigat concursul organizat de Ministerul Sănătății pentru funcția de manager Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. La concurs s-au înscris patru candidați, respectiv dr. Laurențiu Bădescu, dr. Marian Beciu, dr. Florența Hariton și Monica Elena Iacob. În urma probele, dr. Bădescu a obținut media 8,19, obținând și postul pe care, de altfel, îl ocupă ca interimar de la începutul lui 2017.

Reamintim că reprezentanții Federației Ambulanța au ridicat semne de întrebare cu privire la respectarea condițiilor legale în organizarea concursului, după ce întrebările pentru testul scris nu ar fi fost stabilite în prezența observatorului din partea sindicatului, cu 12 ore înainte de ora concursului, ci în dimineața dinaintea examinării. De asemenea, aceiași reprezentanți sindicali au atras atenția și asupra faptului că dr. Bădescu i-a fost prelungit interimatul, deși prevederile legale ar fi interzis acest lucru.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Badescu e un handicapat ca si nevastasa si fisa. O jigodie si un spagar jegos. El si cu jigodia de Iacob marea directoare economica cu 4 clase iau spagi cu contractele de la ambulanta. Pe nevastamea nu puso asist sef pentru ca e prea proasta Badescu a dat zeci de mi de euro pentru postul asta si vrea sai scoata repede ca il da Rely afara din casa Badescu e un hot si un poponar ca si mine. Dar cit ne linge in cur Albu Marian ne este bine.
4
1
Normal ca trebuia sa apara vreun anti OM pe aici....cand tu asta de jos "psd" traiesti in haos, Dl. Doctor salveaza foarte multe vieti....probabil nu mai ai loc pe scaun din cauza dumnealui....
2
1
Un PSD-ist manipulat, un minus pentru Ambulanta, a distrus unitatea in mai putin de un an, servind interesele partidului.
4
3
Este cel mai extraordinar Medic, OM pe care l-am intalnit...atat Dumnealui cat si sotia. Devotati 100 % meseriei, poate de cele mai multe ori lasand propria familie pe locul 2 pentru a salva vieti. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca. Felicitari D-le Doctor! Sunteti minuni de la Dumnezeu lasati pe pamant!!!
9
2
Felicitari domnule doctor!
9
3
Felicitari d-lui doctor!
9
3
Felicitari ! Un doctor foarte bun .
15
3
Merita , e un medic sufletist .
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614