REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Laurențiu Baranga, 'SOMITATEA' numită de ORBAN pentru a combate spălarea banilor

Laurențiu Baranga, 'SOMITATEA' numită de ORBAN pentru a combate spălarea banilor

Replica API 5 septembrie 2020 | 20:03 2743

Premierul Ludovic Orban a numit, printr-o hotărâre publicată în Monitorul Oficial, un nou președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Premierul l-a numit în această funcție pe directorul adjunct al ORNISS, Laurențiu Baranga, al cărui CV public începe la vârsta de 32 de ani, când a absolvit bacalaureatul la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București, însă apoi a acumulat numeroase titluri și diplome, inclusiv doctor al Universității Valahia din Târgoviște și cursant la Colegiul Național de Apărare, ARACIS, Colegiul Național de Afaceri Interne.

În ultimii 11 ani, Laurențiu Baranga a fost director adjunct la Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS). Născut în septembrie 1967, Baranga nu a trecut în CV-ul său niciun loc unde să fi lucrat până în anul 2008, când avea deja 41 de ani.

*Foto Laurențiu Baranga, sursa: twitter Laurențiu Baranga

A luat BACUL la 32 de ani, iar în 2011 a devenit DOCTOR în management

De altfel, Laurențiu Baranga a absolvit bacalaureatul la vârsta de 32 de ani, în anul 1999, la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București. Până în acest an, acesta nu a trecut nimic în CV despre activitatea sa profesională. După încă 9 ani, Baranga a absolvit Facultatea de Management la Universitatea Ecologică, iar în anul 2011 obține titlul de Doctor în management la Universitatea Valahia, unde este, din 2012, conferențiar universitar la Facultatea de Științe și Inginerie din Alexandria, arată g4media.ro.

Începând cu anul 2008, Laurențiu Baranga a acumulat mai multe titluri și cursuri postuniversitare, inclusiv la Colegiul Național de Apărare, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), Colegiul Național de Afaceri Interne. Baranga este și membru ARACIS, din 2012. Laurențiu Baranga a candidat în 2012 din partea Forţei Civice la Senat în Vâlcea.

Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor este Unitatea de Informații Financiare a României (FIU) de tip administrativ, cu rol de lider în elaborarea, coordonarea și implementarea sistemului național de combatere a spălării banilor și finanțării terorismului, potrivit G4media.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ori topai si numesti acoperitul,ori iei condamnare,bai Orbete.
1
0
La cat de destept si competent este Orbai si sleahta lui ,este normal sa aleaga tot niste vai de lume,sa nu cumva sa se vada prin comparatie cat de tampiti sunt si ceilalti ,,Iohannisti''. Trist este ca desi se vede limpede ce daramaturi de oameni sunt la PNL ,la guvern,cateva milioane de romani sunt tot asa orbi si nauci si-i vor vota,chiar daca asta inseamna sa dea viata calailor,sa poceasca viitorul tinerilor si asa debusolati si fara modele de urmat din partea celor mai maturi.
7
0
Fabricile de diplome de tip Ovidius, Valahia, Alexandria, Galati,etc.
7
0
Asa be trebuie! Ati votat pnl si usr
9
1
pnl usr plus, daca tot ati facut o facultate si masteratul, terminati va si liceul si luati va bacalaureatul! O sa va prinda bine in viata! Stiu ca e mai greu dar ... merita sa ai studiile complete. Da bine in cv.
7
2
Si mai radeam de viorica , acum ce o sa ne bufneasca rasul.
11
0
Absolvit university of ecolgi din deal after doctorat la oi ,bacalaureat la 77 ani...minunat prost !
13
0
Daca-l punea psd era omul lui dragnea ca-i din alexandria asa pus de orban este somitate site liberal iohanist
14
0
Asta e guvernul care vrea sa ne conduca, sa ne pacaleasca sa i votam, sa si bata joc de noi si de tara si viitorul copiilor nostri. M sm bucurat ca am scapat de pramatiile din psd si am dag peste profesorii lor!!! Pai asta nu a fost in stare sa ia bacul la timpul lui si conduce numai institutii cheie in stat? Oameni buni, sa iesim la vot si sa le aratam ca nu suntem prosti asa cum ne cred!
15
0
Candidatii PNL, USR si PMP, toti o apa si un pamant!
19
1
Nu ne mai facem bine!
17
1
Si astia ca si ailalti,promoveaza toti anlfabetii...
17
0
vai poola noastra
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369