REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Laurențiu Reghecampf a postat ecografia copilului pe care o să-l aducă pe lume iubita lui, Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a postat ecografia copilului pe care o să-l aducă pe lume iubita lui, Corina Caciuc

Replica API 16 ianuarie 2022 | 20:22 2390

Laurențiu Reghecampf a luat pe toată lumea prin surprindere, recent, asta după ce a postat pe rețelele de socializare ecografia cu copilul pe care urmează să-l aducă pe lume iubita lui, Corina Caciuc! Viitorul tătic se arată extrem de fericit, dovadă fiind chiar tag-urile pe care le-a folosit în descriere videoclipului de pe Instagram, scrie spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, radiază e fericire, asta deoarece copilul pe care-l au împreună crește pe zi ce trece în burtica brunetei. Ei bine, celebrul antrenor nu a ezitat și s-a lăudat cu viitorul copil în mediul online.

Laurențiu Reghecampf a postat ecografia copilului

Încă soțul Anamariei Prodan este foarte activ pe rețelele de socializare, mai ales de când s-a separat de sexy impresara, astfel că face ce face și intră în atenția tuturor din mediul online.

Recent, Laurențiu Reghecampf nu a mai ezitat și a postat un clip video cu ecografia copilului pe care iubita lui, Corina Caciuc, îl poartă în pântece în aceste momente.

Puterea și fericirea sunt cuvintele care descriu sentimentele pe care le trăiește celebrul antrenor în aceste momente, asta în urma tagg-urilor atașate la postarea pusă recent.

Anamaria Prodan i-a interzis lui Laurențiu Reghecampf să aibă conturi pe rețelele de socializare

Nu mai este deloc un secret faptul că în perioada în care se iubea la cote maxime cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu era deloc activ pe rețelele de socializare, astfel că nu avea nici măcar cont de Facebook sau Instagram.

În timp ce toată lumea a crezut că nu dorește să își își expună viața publică pe rețelele de socializare și în fața curioșilor, ei bine, sexy impresara a recunoscut că nu i-a dat voie lui Laurențiu Reghecampf să își facă conturi.

Acum, de când se iubește cu Corina Caciuc, femeia care o să-l facă tată din nou, celebrul antrenor este din ce în ce mai activ, dovadă fiind chiar ultima postare pe care a făcut-o.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un gest urit.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369