3.4° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
3.4° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Laurențiu Reghecampf nu s-a uitat deloc la bani la botezul fiului său

Andreea VREJOIU 26 septembrie 2022 915

Laurenţiu Reghecampf şi-a botezat, ieri, fiul la un club exclusivist din Capitală, acolo unde se pare că a întărit paza pentru a se asigura că fosta sa soţie, impresara Anamaria Prodan, nu va încălca ordinul de restricție.

Cu un ochi vânăt şi cu un dosar penal, Laurențiu Reghecampf s-a bucurat cât a putut de fastuosul eveniment și nu s-a uitat deloc la bani pentru a-și face invitații să se simtă bine.

Invitații, oameni de seamă din sport și din lumea mondenă s-au distrat la petrecerea de botez a lui Liam Simeon Reghecampf pe muzica lui Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara.

Spre dimineață a venit rândul manelelor să ridice petrecăreții la dans. Costel Biju a fost cel care a întreținut de această dată atmosfera.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Ce a inclus meniul de lux de la botezul fiului lui Reghecampf

Invitații lui Laurențiu Reghecampf și a frumoasei lui partenere, Corina Caciuc, s-au bucurat nu doar de muzică bună și atmosferă, ci și de bucate alese. Meniul a fost astfel conceput încât fiecare persoană a avut posibilitatea să aleagă meniuri a la carte, dar s-au bucurat și de un bufet suedez și un candy bar special.  

Antreu

-Creveți în crustă panko cu sos de rădăcină de țelină

-Croquette de casa cu brânză și trufe proaspete

-Felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant

-Terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie

-Salata cu alge

Fel principal

-Biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt

-Filet mignon de vita black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan  a profitat de ocazie pentru a transmite pe reţele sociale un mesaj pentru micuțul Liam.

"Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp.

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi.

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf", a fost mesajul postat de Instagram de impresara Anamaria Prodan, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REGHECANCY REGHENDRACI
0
0
Reghecampf ia legătura cu Alexa să-ți spună ce alifie a folosit el ca să-și vindece vânătaia de pe obraz ?! Mamă, mamă, ce v-a altoit pe amândoi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359