REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit și urmează să divorțeze!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit și urmează să divorțeze!

Replica API 18 iunie 2021 | 00:06 5419

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul dintre cele mai apreciate, îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Au fost 15 ani împreună, dintre care 13 au fost căsătoriți.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Sursa foto: Instagram

Se pare, totuși, că relația lor a ajuns la final, antrenorul de fotbal fiind cel care a confirmat zvonurile referitoare la divorț, asta după ce în urmă cu doar două săptămâni și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu.

Nu doar o dată au apărut în presă zvonuri potrivit cărora cei doi ar urma să divorțeze, dar de fiecare dată sexy-impresara a infirmat acele informații, ba chiar pe rețelele de socializare, relația dintre ea și soțul ei părea că este doar lapte și miere.

Se pare, totuși, că lucrurile s-au schimbat, iar de această dată nu mai este vorba despre niște simple bârfe, ci despre realitate, iar cel care a confirmat despărțirea a fost chiar Laurențiu Reghecampf.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro, citează wowbiz.ro.

Anamaria Prodan, declarație emoționantă de dragoste pentru soțul ei, după ce ce și-au reînnoit jurămintele

În urmă cu mai bine de un deceniu au decis să plece pe același drum al vieții și să fie alături unul de altul și la bine și la rău. În urmă cu doar două săptămâni, Anamaria Prodan și soțul ei și-au reînnoit jurămintele, iar sexy-impresara i-a scris un mesaj absolut emoționant și înduioșător antrenorului de fotbal.

Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la mormântul mamei sale, Ionela Prodan! S-au împlinit 3 ani de când regretata artistă a murit: „Ești viața mea toată”

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ....Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus în viață!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din cocos nu faci gaina si din korva gospodina.prodanca va ramine la prima meserie toata viata ei,care poate nu va fi asa lunga cum crede.
8
1
Bine ca scapa reghe de parasuta asta, de olteanca asta parvenita. Niciodata nu este preaTARZIU, nu!
10
0
de mica se stia ca respectiva e o para suta , si ii place facaletu
12
0
Nu mai publicati de-astea, ca nu-i adevarat.
2
8
e cercetat pt ceva, si isi pune banii pe numele ei. Ca si Bill Gates
9
0
Sa i dam in gaoz la parasuta!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614