REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Laurette Atindehou, păgubită de sute de euro, după ce i-a fost spart contul de Facebook

Laurette Atindehou, păgubită de sute de euro, după ce i-a fost spart contul de Facebook

Replica API 14 octombrie 2021 | 00:14 1324

Laurette Atindehou a trecut prin momente de groază în urmă cu trei săptămâni, asta pentru că la fel ca multe alte vedete, aceasta a ajuns la rândul său, victima hackerilor. Astfel, Laurette a pierdut două conturi de Facebook, iar mai apoi, a fost păgubită de sute de euro, asta pentru că detaliile cardului bancar erau introduse pe unul dintre conturi.

Laurette Atindehou

În cele din urmă, vedeta a apelat la ajutorul specialiștilor în IT pentru a-și recupera unul dintre conturi.

Laurette Atindehou se numără printre vedetele care au devenit victimele hackerilor, asta pentru că infractorii i-au spart două conturi de Facebook, unul personal, iar altul de firmă, intrând astfel în posesia detaliilor cardului bancar al mulatrei.

Celebra Laurette a fost păgubită de 500 de euro, asta după ce hackerii i-au spart două conturi de Facebook și au intrat în posesia detaliilor cardului bancar. Astfel, una dintre pagini era cea oficială, aceea pentru care reușise să obțină și bifă albastră datorită numărului de urmăritori, dar și un alt cont, acela de firmă.

„În urmă cu două, trei săptămâni am pierdut două conturi de Facebook. Contul meu oficial cu ecusonul albastru, era un cont nou făcut. Adunasem acolo vreo 10.000 de urmăritori și cei de la Facebook mi-au dat și ecusonul albastru și mai aveam un cont de Facebook, acolo unde aveam pagina de hăinuțe de unde făceau fetele comenzi de îmbrăcăminte.”, a declarat Laurette la Antena Stars, citează spynews.ro.

Vedeta a explicat că totul a pornit de la respectivul cont de haine pe care îl avea, apoi hackerii au trecut la contul oficial pe care au încercat să-l spargă de două sau trei ori, reușind în cele din urmă. Din nefericire, Laurette nu a reușit să mai intre în posesia niciunuia dintre conturi, asta până când a cerut ajutorul unei firmei de IT.

Laurette a reușit cu ajutorul specialiștilor în IT să recupereze un cont, însă în urma acestor probleme, vedeta a fost păgubită cu 500 de euro.

„Au fost retrași din contul firmei. Plăteam și reclame cu cardul respectiv pentru a plăti sponsorizările. (...) Am introdus datele și se pare că hackerii de aceea au încercat să îmi spargă conturile de socializare pentru a ajunge la datele persoanele și la numărul meu de card. În cele din urmă au reușit.”, a mai adăugat Laurette la Antena Stars.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Paguba-n ciuperci!
7
0
ce munceste individa?
7
0
Saraca Laurette, sparta-n gura, sparta-n cwr, i-a mai spart si contul acum.
11
0
In primul rand nu stiu cand a ajuns la rangul de vedeta, dar isi poate recupera banii repede ca iese la agatat pentru ca se pricepe.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102