REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Laurette, cu sânii pe afară, la plajă. Costumul de baie i-a jucat feste

Laurette, cu sânii pe afară, la plajă. Costumul de baie i-a jucat feste

Replica API 10 august 2020 | 00:00 2063

Laurette s-a bucurat weekend-ul trecut de relaxare pe litoral, în Mamaia, fiind surprinsă de fotoreporteri în timp ce făcea plajă.

Laurette

Foto: Blitz

O clipă de neatenție din partea vedetei, dar de atenție sporită din partea fotografilor noștri, a fost de ajuns însă pentru ca Laurette să fie pozată într-o ipostază deocheată.

Deși aceasta a purtat un costum de baie normal, care nu arăta prea multe, timp ce s-a întors de pe o parte pe alta pe șezlong, schimbându-și locul, sutienul compleului respectiv și-a modificat și el poziția, lăsând la iveală sânii fostei asistente TV, scrie click.ro.

Laurette a optat și pentru o culoare neon a costumului de baie, care sare în ochi, care a și atras atenția asupra micii probleme de „garderobă”. În rest, aceasta pare să fi simțit bine la mare, în minivacanța pe care și-a făcut-o cadou.

Fosta asistentă TV a publicat imagini în costum de baie, de la plajă, și pe conturile sale de socializare, acolo unde a reușit să strângă aproape 50 de mii de urmăritori.

Foto: Blitz

Pentru „ședința foto” de la plajă, Laurette și-a lăsat părul natural, desprins, foarte creț și voluminos, care o prinde de minune. Cu o pereche de ochelari de soare și niște cercei supradimensionați, vedeta a decis să își accesorizeze costumul de baie neon, care reușea imediat să fure privirile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce bine, avem si noi gradina zoologica in mamaia
5
0
corcitura asta negra o suge ptr putini bani... de ce plm nu pleaca in Africa ?
5
0
Mai Gogule sunt o gramada de fete de liceu sau studente cu adevarat frumoase,pai acum cativa ani era mulatra asta la o antena Tv si tot plange pe acolo sa o ia si pe ea asistenta pe vreo emisiune si cu ajutorul televiziuni si a ajuns si asta mare vedeta,tot la fel ca si Vulpita si Viorel de la Blagesti-jud.Vaslui pt.ca acum si tarani astia au ajuns vedete in Romania
7
1
asta mai are bani de la tirac?.O curva colorata la care balesc destui saraki.
4
1
Mai aveti multe ''vedete'' de astea despre care sa srieti tot felul de cacaturi?
8
1
maimuta aia pensionara strimba si operata,plus cioropina,sa stea dreq acasa ca sperie copiii.s.au dus zilele ei de panarama!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920