REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Laurette: „Mie îmi plac milionarii. Poate găsesc vreunul și prin America, că pe ăștia din România i-am cam avut”

Laurette: „Mie îmi plac milionarii. Poate găsesc vreunul și prin America, că pe ăștia din România i-am cam avut”

Replica API 30 august 2019 | 00:00 464

Laurette

Laurette este decisă să ia viața de la capăt la vârsta de 35 de ani. Aceasta intenționează să părăsească definitiv România și să se stabilească în America.

Într-un interviu pentru click.ro, Laurette a mărturisit că nu-i este frică să o ia de la capăt pe alte meleaguri. ”Sunt fericită! Am vândut vila repede. Nu mă așteptam. Și am obținut și o sumă frumușică pe ea. Am o lună să mă mut, timp în care voi lua decizia dacă să plec sau nu în America. Nu mi-e frică să o iau de la capăt. Pot să spăl și vase acolo, sunt conștientă că acolo nu voi fi vreo vedetă ca aici”, a spus vedeta.

Laurette a vorbit și despre eventualitatea unei noi povești de iubire, cu un milionar. ”Mie îmi plac milionarii, așa e! Poate găsesc vreunul și prin America, că pe ăștia din România i-am cam avut. Acum om vedea, ce o vrea Domnul”, a mai declarat Laurette pentru aceiași sursă. Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se spala si este ca noua, merge si cu putina lamaie,.
2
0
Totusi in America trebuie sa ai talent real ca sa ajungi vedeta,nu e suficient ca niste ziare si televiziuni sa-ti faca promovarea ,ca asa vor ele sa-si asigure un rating printre prosti.Acolo doar se poate regula ca orice fatuca inca tanara si sunt milioane ca ea,mult mai attractive si nu vedete. Treaba ei. Dar de ce nu candideaza la presedentia Romaniei ca independenta?
4
0
Aici te consideri vedeta, panarama dracului? Fututa de toti taximetristii imputiti din Braila. Asa crezi tu, dar te inseli. Bine, macar, ca recunosti cat de avida dupa pula esti.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614