REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Lavinia Pârva a apărut la tv, la două luni de când a născut: „Mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte“

Lavinia Pârva a apărut la tv, la două luni de când a născut: „Mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte“

Replica API 18 iulie 2019 | 00:00 913

Lavinia Pârva

Lavinia Pârva a fost invitată în cadrul unei emisiuni tv unde a dezvăluit cât de mult s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică. Soția lui Ștefan Bănică Jr a explicat că a trecut printr-o perioadă mai complicată după ce fiul lor a venit pe lume.

Artista a declarat că acum se simte foarte bine și se bucură de fiecare clipă trăită în postura de mamă. Și-a dorit foarte mult să aducă pe lume un copil, iar acum viața ei este împlinită din toate punctele de vedere.

"Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor".

Lavina Pârva susține că a trecut printr-o perioadă în care nu a reușit să se odihnească suficient, însă acum este o mămă relaxată care își dorește să-l crească pe Alexandru liber și fără restricții impuse.

"Am avut o perioadă în care nu am dormit absolut deloc. Am devenit o mamă relaxată. Vreau să-mi cresc copilul liber și relaxant”, a adăugat soția lui Ștefan Bănică.

În ceea ce privește kilogramele în plus pe care Lavinia Pârva le-a luat în timpul sarcinii, ea spune că va slăbi treptat și își dorește să fie și mai suplă decât era înainte de a rămâne însărcinată.

"Am luat destul de multe kilograme, am reținut multă apă. Am rămas cu câteva kilograme pe care o să le dau jos treptat. Sigur că mi-aș dori să fiu mai slabă ca înainte".

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa ca sa vezi ce te slabeste plansu cand te ia misu la cafteala vine imediat pumnu in fatuca ca tiganu tot tigai ai
1
0
pai asta e scopul ,sa slabeasca cit mai repede ,copilul il creste bona filipineza
1
0
Mai bine ti-ai dori sa ai ceva minte in gindire,sa nu mai fii panarama,iar cu slabitul,asta sa fie ultima ta problema.Pina atunci....
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614