REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lavinia Pârva, la plimbare cu bebelușul. Mămica și-a uimit admiratorii cu „noua“ siluetă

Lavinia Pârva, la plimbare cu bebelușul. Mămica și-a uimit admiratorii cu „noua“ siluetă

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 485

Lavinia Pârva

Lavinia Pârva a ieșit la plimbare cu bebelușul, profitând de răcoarea dimineții în aceste zile toride. Proaspăta mămică are cu ce să se mândrească după ce a născut, pe lângă băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică aceasta putându-se lăuda și cu o scădere rapidă în kilograme, la doar două luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Alexandru.

Deși sarcina reușise să îi transforme considerabil silueta Lavniei Pârva, soția lui Ștefan Bănică a reușit într-un timp record să scape de kilogramele în plus, acumulate odată cu „apariția” bebelușului celor doi. La scurt timp după ce a născut, Lavinia și-a recăpătat formele de dinainte de sarcină și a publicat și câteva imagini în mediul online, pentru a le da peste nas cârcotașilor care au comentat pe seama siluetei sale înainte de venire pe lume a micuțului ei, Alexandru.

În prezent, vedeta se bucură de fiecare moment petrecut alături de băiețelul ei și profită de plimbările pe care le face cu acesta pentru a se menține în continuare în formă. Fericita mămică a fost destul de matinală miercuri, 3 iulie, și l-a scos pe micuț la plimbare prin parc, publicând imaginea adorabilă în mediul online. La două luni de când a născut, Lavinia Pârva se poate mândri cu bebelușul ei, dar și cu silueta de invidiat.

Lavinia a devenit pentru prima oară mamă în luna mai, când a născut un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Alexandru. „Dimineața pe răcoare, cu copiii la plimbare”, a scris aceasta pe contul personal de Instagram. Pe lângă micuțul Alexandru, de plimbare a beneficiat și cățelul familiei, care și-a găsit rapid un loc confortabil în partea de jos a căruciorului celui mic.

Admiratorii artistei au apreciat transformarea acesteia și au încurajat-o și pe viitor, sfătuind-o să nu ia în considerare comentariile răutăcioase primite în perioada în care era însărcinată și acumulase câteva kilograme în plus. „Bravo, Lavinia! Ce mult aș vrea să văd fețele tuturor „deșteptelor” care comentau că te-ai îngrășat mult. Uite, poftim, că ea este din nou slabă și frumoasă ca întotdeauna, iar voi ați rămas la fel de „deștepte”,

„Felicitări pentru modul în care arăți. Cele care au spus că ești grasă nu știu că reținerea de apă pe timpul sarcinii se elimină mult mai repede decât grăsimea. Mai documentați-vă și apoi să comentați”, „A slăbit pentru că nu se îngrășase de la mâncare..Avea multă retenție de apă. Și acum a scăpat de ea. La fel am fost și eu. Într-o lună am slăbit 14 kg fără să fac nimic”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine mai e si asta ? si de ce e stire ca isi plimba boracul?
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614