REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lavinia Pîrva a vorbit despre intervențiile estetice. „Mă simt obligată să explic această schimbare de imagine”

Lavinia Pîrva a vorbit despre intervențiile estetice. „Mă simt obligată să explic această schimbare de imagine”

Replica API 5 decembrie 2019 | 17:22 446

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Întotdeauna atentă cu felul în care arată, vedeta și-a dorit cu orice preț, ca după ce a devenit mamă, să revină la silueta de altădată.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a revenit într-un ritm alert, iar transformarea de care a avut parte este vizibilă. În urma întrebărilor venite din partea fanilor curioși, care au observat schimbarea chiar și la nivelul feței, artista a vorbit pentru prima oară despre intervențiile estetice, pentru a lămuri situația.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac ,deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică !!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face! Insă,pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială și corporală,minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului ,am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!? Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de ține este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acealasi lucru!”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gogule esti prost de mori si pe deasupra te crezi si tu vreun celebru, vrei sa vorbeasca lumea si despre tine? e o femeie frumoasa si vorbeste lumea despre ea. ce te oftici?
1
0
Lavinia este o persoana foarte frumoasa cu un fizic impecabil. Felicitari.
5
3
da cine te obliga draga ? nu ne intereseaza sedintele tale de coafor .nu mai faceti toti prostii celebri
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614