REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lavinia Şandru: Va fi o campanie electorală grea, probabil se va ajunge până la violenţă fizică

Lavinia Şandru: Va fi o campanie electorală grea, probabil se va ajunge până la violenţă fizică

Replica API 12 aprilie 2012 | 00:00 227

Alegerile locale reprezintă un examen pentru UNPR, a declarat, miercuri, la Târgovişte, vicepreşedintele UNPR Lavinia Şandru, care a mai afirmat că va fi o campanie electorală grea, în care s-ar putea ajunge până la violenţă fizică, transmite corespondentul NewsIn.

"Va fi o campanie electorală grea. O campanie electorală unde, probabil, că se va ajunge la violenţă fizică. Vă rog să notaţi toţi numărul meu de telefon, pentru că o să-i fac celebri pe toţi cei care vor recurge la violenţă fizică în campania asta. Nu va trebui să lăsăm un astfel de comportament să devină o stare de normalitate în România. Nu vreau să mai aud de mâini rupte, de maşini incendiate, cum am avut noi, la Bucşani, zilele trecute, cu candidatul nostru la primărie", a afirmat Lavinia Şandru.

Vicepreşedintele UNPR Lavinia Şandru a venit la Târgovişte pentru a se întâlni cu membri din organizaţia judeţeană şi municipală, în vederea pregătirii alegerilor locale. Ea a susţinut că, deşi nu există în sondaje, partidul său va obţine peste 10% din voturi atât la alegerile locale, cât şi la cele generale.

"Toată lumea zice că nu existăm şi nu o să existăm după locale. O să vedeţi că nu este aşa. O să avem peste 10% la locale şi peste 10% la generale", a afirmat Lavinia Şandru.

Un consilier local din localitatea dâmboviţeană Bucşani, membru UNPR, susţine că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, i-a fost incendiată maşina de către oponenţi politici. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

''Am fost sesizaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 3.15, de un incendiu la un autoturism. Este vorba despre o dubiţă, aflată în curtea celui care a reclamat, la circa 5 metri de intrarea în locuinţă. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, dar maşina a ars în proporţie de 70%'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Mihaela Savu.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218