REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lazăr a delegat-o pe Kovesi la Parchetul General

Lazăr a delegat-o pe Kovesi la Parchetul General

Replica API 12 iulie 2018 | 00:58 352

Urmare a deciziei Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activității Laurei Codruța Kovesi după revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia în funcția procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție începând cu data de 11 iulie 2018.

Având în vedere experiența profesională dobândită până în prezent, aceasta va avea atribuții privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naționale Anticorupție pentru perioada 2016 - 2020, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 583 din 2016, respectiv actualizarea strategiilor de combatere a corupției, precum și elaborarea de strategii sectoriale la nivelul unităților de parchet, în conformitate cu obiectivele strategice și domeniile prioritare ale instituției, astfel cum sunt acestea exprimate în Stategia Ministerului Public pentru perioada 2016 – 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde a vazut handicapatul de Lazar experienta profesionala dobandita de Kovesi ? Vai mama ei de proasta, dar nici cu Lazar nu imi este rusine. omul este bou cu B mare.
3
2
Sistemul schizorenico-mafiot isi apara membri. In Romania,plaga brutalilor,a banditilor cu si fara gulere curate s-a solidificat puternic,e ca un fel de SIDA in societate . Astia ar da cu napalm intregii populatii fara nici o remuscare,chiar daca ar crapa inclusiv dobitocii care ii sprijina din vorbe si grohaituri baloase pe strazi si prin feisbuci. Impotriva oamenilor rai,violenti,malefici, este greu de luptat cand ai o populatie mai mereu dorminda si cu un nivel maxim de lasitate si obedienta. Ticalosii prolifereaza ca gandacii,exact ca in tarile cu lideri militari unde oamenii mor ca mustel
2
0
Se cam spala pe maini astia de cucuveaua LCK, nu mai stiu pe unde sa o paseze, pentru ca e nevoie mai mare de ea oriunde altundeva, numa la ei in curte nu. Ar fi amuzant daca nu ar fi trist. Mai iese Coldea cu ea la spritzuri sa-I povesteasca detalii picante din diversele anchete? Dar stai, sigur au fost colegi de generala si vorbeau de mondenitati, excluzand total parte profesionala, pentru ca deontologia o interzice si tovarasa LCK este pura si imaculata precum sfintele moaste.
4
2
stai cacat imbalsamat ca urmeaza judecata , vezi legile , nu mai are aceeasi imunitate .PENSIONARE , MORTII MA - TII DE DROGAT , ASTA ESTI , NICIDECUM PENSIONAR !
2
2
Acum inteleg fata schimonosita a lui Livache la haznaua 3!Codruta il va vana acum ca la carte,sa nu mai aiba ce marai cotoiul oltenesc!
3
4
oamenii de calitate, cu rezultate de exceptie, rezultate ce deranjeaza analfabetii si hotii la drumul mare, intotdeauna dar intotdeauna va fi si va ramane o persoana de caracter, cu coloana vertebrala a carui activitate va fi apreciata si va fi cooptata in cele mai inalte functii- tocmai in ideea stoparii acestor infractiuni. Romania a fost, este si va fi a romanilor cinstiti si nu a puscariasilor, penalilor, infractorilor. Lupta trebuie dusa pana la sfarsit- tradus recuperarea integrala a furtului din buzunarul saracului inclusiv banii furati de puscariasul draknea de la gura copiilor bolna
6
4
Sa i sugi chilotii si lindikul lui kovesi
10
8
Sistemul nu moare,e ca balaurul cu 7 capete !
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102