REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Lăzăroiu: E o mafie transpartinică a fondurilor europene, Bogdan Chirieac e purtătorul ei de cuvânt

Lăzăroiu: E o mafie transpartinică a fondurilor europene, Bogdan Chirieac e purtătorul ei de cuvânt

Replica API 23 februarie 2012 | 00:00 218

Fostul ministru al Muncii Sebastian Lăzăroiu a afirmat miercuri seară că în domeniul fondurilor europene există o adevărată mafie, iar jurnalistul Bogdan Chirieac ar fi purtătorul de cuvânt al acestor interese.

Lăzăroiu s-a referit, în cadrul unei emisiuni la România Tv, la punerea în funcţie a fostei şefe a AM POSDRU, Carmel Ionel. "Nu vă imaginaţi ce presiuni au fost pentru concursul respectiv. E o mafie transpartinică a fondurilor europene şi au fost multe presiuni să-şi bage candidaţi, să câştige unul, altul", a susţinut fostul ministru.

El l-a incriminat pe Bogdan Chirieac că ar avea legături cu mafia fondurilor UE.

"În perioada respectivă, am văzut un domn pe care îl văd şi acuma care spune: Lăzăroiu a numit o incompetentă acolo - domnul Bogdan Chirieac. Şi acum la fel zice. Şi atunci când l-am văzut, ştiind ce presiuni au fost acolo din partea acestei mafii, mi-am dat seama că de fapt Bogdan Chirieac era fost chiar purtătorul de cuvânt al celor care voiau să pună pe altcineva", a afirmat Sebastian Lăzăroiu.

"Sunt interese din toate părţile. Şi din politică, şi din zona sindicală, şi din cea patronală. Toţi au interese acolo. Există o clică d-asta care încearcă să-şi pună oamenii", a spus Lăzăroiu, referindu-se la AM POSDRU.

În replică, tot la România Tv, jurnalistul a comentat că nu poate ră punde la acuzaţii de genul "Chirieac a ucis Marea Moartă". În opinia sa, acuzaţiile lui Sebastian Lăzăroiu sunt iresponsabile.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614