REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Learciu continuă „atacul” la Mircea Banias: „În maxim două luni se vor finaliza alegerile în toate organizaţiile ALDE”

Learciu continuă „atacul” la Mircea Banias: „În maxim două luni se vor finaliza alegerile în toate organizaţiile ALDE”

Replica API 17 martie 2017 | 07:48 277

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie nu renunţă la proiectul intitulat ALDE. La fel, nici deputatul Mircea Banias, încă preşedinte al ALDE Constanţa, organizaţia judeţeană. Banias a precizat că aşteaptă Delegaţia de duminică, din Bucureşti, moment în care probabil că se va tranşa tensiunea de la Constanţa. Chestionat dacă a contestat Delegaţia Permanentă convocată de anumiţi colegi în data de 12 martie, acesta a spus că nu, pentru că nu consideră reuniunea statutară şi, ca atare, nu recunoaşte această şedinţă.

De cealaltă parte, Daniel Learciu, devenit lider al organizaţiei municipale ca urmare a Delegaţiei din data de 12 martie, susţine că şefii de la centru recunosc şedinţa. „În data de 12 martie Delegaţia Permanentă Teritorială ALDE Constanţa, întrunită statutar, şi cu respectarea unui cvorum de peste două treimi, a adoptat mai multe decizii extrem de importante pentru bunul mers al organizaţiei de partid (între care şi schimbarea conducerii organizaţiei municipale – n.r.)”, a declarat Learciu. „Ce s-a întâmplat la delegaţie nu a fost altceva decât expresia voinţei activului de partid, reunit în cel mai înalt for judeţean. domnul preşedinte Mircea Banias, la fel ca şi toţi ceilalţi membri de drept ai Delegaţiei Permanente, a fost convocat, dar nu a binevoit să dea curs invitaţiei”, mai explică Learciu. „Conducerea centrală a ALDE a luat act de deciziile Delegaţiei Permanente ALDE Constanţa şi va acţiona pe cale de consecinţă, în sensul înregistrării tuturor deciziilor din şedinţa Delegaţiei Permanente”, a mai susţinut Learciu, el precizând că la delegaţia pe care nu o recunoaşte preşedintele jdueţean Mircea Banias au participat 34 de consilieri locali şi judeţeni din totalul de 43 pe care ALDE îi are la nivelul judeţului Constanţa. „Exceptând Medgidia, Constanţa, Tuzla şi Eforie, toţi aleşii ALDE au fost prezenţi”, a subliniat Learciu. El a ţinut să mai menţioneze că „în maxim două luni se vor finaliza alegerile în toate organizaţiile ALDE din Constanţa”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uitati-va ce fatza de bou si prost are makidonu asta.un golan incult,hotz si lakom ca toti machidonii.
0
0
Concetateni mei a-ti luato m-ati votat.Gata cu denigrarile am 4 ani de ciolan ma deranjati chiar cu aceste comentari rautacioase saracilor.Am facut treaba cu motoarele in port chiar ma priveste strict pe mine.Am dat si rezolvat unde trebuie ce tot nu va tineti gura nimicurilor.Hai hai sa ma scutiti.
1
0
sunt un impostor.
2
0
cam tarziu dar au priceput baietii ca banias face politica numai pentru el si frati'su'
5
1
Alde make fac politica prin metoda cipanizarii fortate. Derbedeii vor sa fie demnitari. Visul lor este furtul banului public.
4
3
Scandal in latrina politicii locale, mare stire.
6
2
Te asteapta pensia.
4
2
Learciu, sezi mumos ca sa nu ne aducem aminte de multe, multe
8
5
Mananc popcorn si ma uit ......
6
2
asa mocanilor si in politica suntem buni ca luam constanta maine avem primar al nostru
3
7
Corect, domnule Learciu! Aveti perfecta dreptate, in democratie majoritatea decide, indiferent de lenea domnului Banias!
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218