REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Learciu, debarcat din toate funcţiile de la partid! ‘Ca reprezentant al ALDE la CJC este într-un permanent concediu’

Learciu, debarcat din toate funcţiile de la partid! ‘Ca reprezentant al ALDE la CJC este într-un permanent concediu’

Replica API 29 august 2018 | 00:06 309

Călin Popescu Tăriceanu vine miercuri la Constanţa, pentru a participa la Şcoala de Vară organizată de partid. Evenimentul are loc pe fondul unei reaşezări a organizaţiei judeţene de la malul mării. Mai exact, conform surselor noastre, ar urma să se producă inevitabilul: Daniel Learciu, preşedintele interimar de la judeţ ar urma să fie înlăturat definitiv de la conducerea ALDE Constanţa. Locul de preşedinte la nivel de judeţ îl va prelua parlamentarul Iani Popa, în timp ce Gabriel Daraban, instalat de dată relativ recentă la conducerea organizaţiei municipale, îşi va consolida poziţia.

Potrivit unor surse parlamentare din cadrul ALDE, pentru înlăturarea lui LEarciu au fost pregătite şi toate argumentele. De altfel, organizaţia urmează să îşi stabilească şi un nou Birou Permanent Teritorial (BPT), adică vor fi propuse câteva schimbări – iar dintre toate, cea mai “spectaculoasă” este cea legată de Daniel Learciu! Actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa nu mai figurează în lista de propuneri pentru BPT nici din poziţia de membru!

Excluderea totală a lui Learciu din toate funcţiile de la partid, mai spun sursele noastre, ar fi justificată, printre altele, de lipsa de activitate a acestuia la nivelul Consiliului Judeţean. “Ca reprezentant ALDE într-o funcţie atât de importantă la nivelul Consiliului Judeţean Constanţa, nu a iniţiat nici un proiect pentru judeţ, a intrat în conflicte şi nu mai merge la serviciu. Am avut discuţii inclusiv la CJC şi ni s-a comunicat că a absentat la şedinţe, fiind într-un permanent concediu. Ori, acest lucru nu este tocmai onorant pentru noi”, au susţinut sursele noastre.

UPDATE:

Noua componenţă a Biroului Teritorial a fost deja votată chiar marţi, 28 august, în Biroul Naţional al ALDE. Din Biroul Teritorial Naţional al ALDE Constanţa nu mai face parte Daniel Learciu!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367