REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Learciu, în continuare vicepreşedinte CJC. MESAJ USTURĂTOR pentru cei din ALDE

Learciu, în continuare vicepreşedinte CJC. MESAJ USTURĂTOR pentru cei din ALDE

Replica API 27 noiembrie 2018 | 01:46 296

Consilierii județeni constănțeni s-au întrunit luni, 26 noiembrie, în ședință ordinară, pentru a supune la vot mai multe proiecte. Unele dintre acestea au stârnit mai multe discuții în rândul opoziției. Din cele 40 de proiecte aflate pe ordinea de zi, trei au fost retrase. Este vorba despre proiectul privind validarea unui mandat de consilier județean, respectiv al lui Leonard Tănase, în prezent consilier local ALDE Mangalia. Acesta ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Daniel Learciu, exclus din partid. Learciu a obţinut în instanţă "anulare act administrativ ORDIN NR 491/25.10.2018" emis de Prefectul judeţului Constanţa, prin care era constatată încetarea mandatului. Fapt pentru care, și-a reluat postul.

Claudiu Palaz a explicat consilierilor: "Au fost discuții cu privire la întoarcerea lui Daniel Learciu. A câștigat în instanță, din punctul meu de vedere, este consiler independent", a spus Claudiu Palaz.

La rândul său, Daniel Learciu a postat pe o reţea de socializare, după şedinţă: "Astăzi, 26 noiembrie 2018, am participat în calitate de Vicepreședinte la o nouă ședință a Consiliului Județean Constanța. Ca de fiecare dată, am susținut proiectele importante ale Județului Constanța și am încurajat orice Hotărâre de Consiliu care are efecte benefice pentru cetățeni și pentru Județ. Țin să subliniez faptul că de la preluarea mandatului și până în prezent, am fost mereu alături de locuitorii Județului Constanța, de oamenii aflați în nevoie și am încurajat în mod continuu dezvoltarea de proiecte sustenabile pentru toate localitățile Județului. Sunt un om care respectă litera și spiritul legii, am fost și voi fi întotdeauna alături de oamenii acestui Județ, indiferent de piedicile care mi s-au pus și de jocurile politice neonorabile care s-au făcut. Datoria mea în calitate de Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, este să apăr interesele locuitorilor Județului și să veghez la respectarea legii, promovând toate proiectele ce aduc plus-valoare în Județul Constanța! Tot timpul am fost aproape de oamenii acestui Județ și de problemele lor și nu voi face vreodată vreun compromis în niciun fel, pentru că, așa cum spunea și Seniorul Corneliu Coposu: 'Putem negocia orice, dar nu negociem principii'."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teparule sa dai bani la oameni inapoi. Ai luat bani cu imprumut si acum nu mai recunosti. Ameniti oameni cu sorta procuroare si cu prietenii judecatori. Le platesti vacantele la procurori si judecatori. Esti plin de datorii. Iei spagi si nu rezolvi nimic promiti functii si posturi. Sa dai banii ba !
1
0
Ce m.u.i.e a luat ALDE Ct. Oricum, membrii din conducerea ALDE sunt obisnuiti cu asa ceva, dor sunt un partid curva care ia des m.u.i.e!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218