REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Learciu NU MAI ESTE MEMBRU ALDE! A FOST EXCLUS şi va pierde şi funcţia de vice la CJC

Learciu NU MAI ESTE MEMBRU ALDE! A FOST EXCLUS şi va pierde şi funcţia de vice la CJC

Replica API 5 septembrie 2018 | 01:04 304

După ce săptămâna trecută şi-a pierdut funcţia din cadrul Biroului Permanent Teritorial al ALDE Constanţa, Daniel Learciu şi-a pierdut şi calitatea de membru de partid! Conducerea ALDE a decis să îl excludă pe Learciu din partid, alături de Marian Cîciu şi Ionel Rusu.

Excluderea din partid va conduce, neîndoielnic, şi la pierderea funcţiei pe care Learciu o deţine în prezent, şi anume de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Lui Learciu i se impută faptul că nu a mai achitat cotizaţia la partid de mai bine de 6 luni, lipsa de implicare, dar şi faptul că a fost "invizibil" în media.

ALDE Constanţa a precizat că Learciu are posibilitatea să conteste în termen de 10 zile de la comunicare la Consiliul Teritorial de Etică şi Arbitraj al filialei de partid.

UPDATE:

Daniel Learciu a reacţionat, precizând că va face plângere la parchet, întrucât este "un abuz grosolan şi o încălcare a statului"; "Nu voi pierde mandatul de vicepreşedinte. În primul rând, că ei nu mă puteau da afară - Andrei Gerea şi Claudiu Ceti - pentru că trebuia să existe o decizie a Delegaţiei Permanente Naţionale". Totodată, Learciu a subliniat că la mijloc este o răzbunare a celor doi menţionaţi, întrucât cei doi ar fi săvârşit o infracţiune gravă, pe care o va denunţa la DNA.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga bani Learciule,nu poti sa arzi la nesfarsit...
0
0
Ceti, esti un linge clanta, un incompetent care nu a produs nimic in viata lui, un atarnator de joasa factura. Acum un an ii carai geanta lui Learciu, acum ii faci pantofii lui Gerea. Daca vorbeste Learciu, plecati amandoi militari. Multi ani primeasca!
3
0
Ar trebuii ca natia machedoneasca sa fie exterminata de pe fata pamintului.
0
1
Se aude ca odata cu votul de demitere al lui Learciu va fi schimbat si Horica. Lovitura surprinzatoare data de motanul raja, de frica sa nu fie inlocuit cu el de Dragnea.
1
0
Ceti, vierme tradator, vei ajunge in puscarie alaturi de infractorul de Gerea! Tradator umflat si infractor notoriu care esti!
5
0
Foarte bine exemplu de om corect fara hoti
0
4
gerea asta intotdeauna a lucrat numai cu unelteli, o javra si un nemernic, tipic ptr un partid condus de un manechin ce ajucat rolul de prim ministrul al lui basescu vreme indelungata si care a preluat cu japca singurul partid consservator macar cu numele din tara asta
4
1
Se pare ca nu mai suntem in Romania ci in Cipania. Numai de ei dai peste tot. Si macar daca ar fi competenti...
12
3
Bah sarmanul . . . cam tarziu si'au dat seama ! Ce il recomanda pe specimen ?
4
3
Learciule, ia-l si pe spagarul,materialistul si gigolo de Opreanu si plecati incotro vedeti cu ochii.....
8
3
partidului machidonilor cinstiti care nu deturneaza fonduri cu fatalau candidat la un nou mandat ca ''primar''.inca sunt cartiere care au nevoie de w.c de 50 mii eur.bucata-de exemplu,H.Coanda.In rest Constanta arata superb,peste tot curatenie,spatii verzi,locuri de jaca,parcari,la rivalitate cu Oradea,Sibiu,etc.
8
5
Urmeaza si executia lor.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367