REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

LECȚIE de VIAȚĂ! Copiii de la Centrul de plasament „Ovidiu” împart cadouri familiilor sărace din județul Vaslui

LECȚIE de VIAȚĂ! Copiii de la Centrul de plasament „Ovidiu” împart cadouri familiilor sărace din județul Vaslui

Replica API 21 noiembrie 2018 | 01:14 983

Tinerii de la Centrul de Plasament „Ovidiu“ Constanța oferă mereu o lecție despre dragoste și despre fericirea de a împărți cu ceilalți din puținul pe care îl au. În cadrul proiectului „Bucuria de a dărui“, aceștia au oferit cadouri unor familii defavorizate din localitatea Zorleni, județul Vaslui. Este vorba despre 20 de familii cu câte patru sau cinci copii, cărora viața le-a arătat mult prea puține părți frumoase.

„Noi mergem de cinci ani la aceste familii. Între copiii noștri și cei de la Zorleni s-au creat adevărate prietenii iar cadourile pentru ei sunt personalizate.

Andreea, spre exemplu, una dintre tinerele noastre, i-a dăruit Alesiei, o fetiță de cinci ani, tot ce a primit ea în aceste zile când a mers cu colindul. La fel au făcut și ceilalți tineri. Îi învățăm să dăruiască, să simtă și ei bucuria ce te cuprinde când faci pe cineva fericit“, a declarat Steluța Popa, inițiatorul programului „Bucuria de a dărui“ și educator în cadrul Centrului de Plasament „Ovidiu“.

Ca în fiecare an, tinerii din centru strâng bani din colindă să cumpere cadouri pentru aceste familii și le oferă din puținul lor. „Aceste familii ne-au fost prezentate de preotul paroh al bisericii din Zorleni, Stelian Sin, care ne primește, an de an, cu brațele deschise, ca și cum am fi parte din familia sa și vrem să îi mulțumim foarte mult pentru tot ceea ce a făcut pentru noi“, a mai spus Steluța Popa.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popii nu stiu impartirea sau scaderea stiu doar adunarea si inmultirea banilor in buzunarele lor
0
1
Teodosie,scoate banii si da-le la copii. Imparte la toti din banii bisericii.Pt ca oamenii doneaza bisericii astfel ca sa aiba fonduri pt a ajuta cand sunt cazuri din acestea la limita supravietuirii.Ce faci tudosie? Ce faceti BOR? Cum ajutati copiii saraci? Va uitati cum impart unii copiii din putinul lor si altora.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920