REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lecţii de schi cu primarul Mazăre! De Crăciun se dă cu caiacul şi face grătar, apoi testează pârtiile

Lecţii de schi cu primarul Mazăre! De Crăciun se dă cu caiacul şi face grătar, apoi testează pârtiile

Replica API 23 decembrie 2014 | 14:15 96

Vrea ca moşul să-i aducă linişte şi pace!

Vrea ca moşul să-i aducă linişte şi pace!

Primarul Constanței, Radu Ștefan Mazăre, va petrece sărbătorile de iarnă în Constanța. Cele spuse la finele lunii noiembrie anul curent au fost întărite de declaraţiile edilului din data de 23 decembrie anul curent, când a dat cu subsemnatul la IPJ, fiind pus sub control judiciar. Acesta a spus că se va da cu caiacul de Crăciun şi că va face un grătar. Ulterior va merge să testeze părtiile de schi, dar… nu prea sunt pentru stilul adoptat de edil, pentru stilul Carve.

Dacă anul trecut și-a petrecut sărbătorile în Thailanda, alături de mama sa, acum e constrâns de lege să rămână în țară. Edilul va sta acasă, fiind cercetat sub control judiciar pentru luare de mită şi fals în dosarul Henri Coandă. „De revelion nu mai facem nimic pentru că era prea scump. Eu îl fac pe undeva pe aici. Rămân în Constanţa. Nu merg la munte pentru că nu cred că e zăpadă de revelion, în al doilea rând e aglomerat şi dacă tot stau aici, stau aici. Se poate să fac o tură pe malul ghiolului cu caiacul. Ce are? Eu merg şi acum, pe vremea asta”, a spus primarul la finele lunii noiembrie. Pe 23 decembrie, însă, se pare că au intervenit mici schimbări de planuri. Acesta a spus că se va da cu caiacul chiar în ziua de Crăciun, apoi va face un grătar. “Nu e chiar primul an în care petrec sărbătorile acasă, să nu exagerăm. Anul trecut am mers cu caiacul numai că în altă parte, ceea ce o să fac şi acum. Exact în ziua de Crăciun o să merg cu caiacul şi apoi o să facem un grătar”, a declarat Mazăre.

“Îmi trebuie pârtii late şi bine bătute pentru slalom uriaş cum mă dau acum”

După sărbători, Radu Mazăre va testa pârtiile. Dar este o problemă întrucât îi trebuie una lată, cu zăpadă bine bătătorită. “După sărbători o să merg să schiez în România, aici am învăţat să schiez. Să vedem, poate au mai făcut nişte pârtii. E adevărat că mi-am dezvoltat mult stilul şi că-mi trebuie pârtii late şi bine bătute pentru slalom uriaş cum mă dau acum, dar sper că mă descurc, nu o să fie o problemă. Am prieteni mulţi acolo. Ca să fie zăpadă bună de schi trebuie să ningă mult. Am învăţat să schiez în Sinaia, Predeal, Poiană, ştiu toate pârtiile pe dinafară. Nu am o pârtie preferată, mai ales pe stilul pe care merg eu, pe Carve… Să vedem cum e pârtia aia nouă din Poiană.”, a mai spus edilul. Cât despe cadouri: “Le-am pregătit cât de cât, aşa, parţial. Nu prea îmi place mie să merg la cumpărături. Vreau să-mi aducă moşul linişte şi pace”, a adăugat el. Întrebat dacă nu-şi doreşte un caiac nou, Mazăre a spus că şi l-a comandat deja şi că o să vină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218