REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lecții despre efectele negative ale consumului de canabis pentru liceenii din Constanța

Lecții despre efectele negative ale consumului de canabis pentru liceenii din Constanța

Replica API 16 octombrie 2017 | 00:00 436

Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța continuă seria activităților interactive, desfășurate în cadrul campaniei naționale de prevenire a consumului de canabis POT ALTFEL.

În perioada 9 -13 octombrie, specialist prevenirea criminalității Cosmin Ioan Guriță a fost prezent în rândul elevilor din mai multe unități de învățământ din municipiul Constanța.

Cu acest prilej au fost puse în dezbatere aspectele cu privire la efectele negative ale consumului de canabis, prevederile legislative privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, informații despre serviciile de asistență oferite de Agenției Naționale Antidrog pentru rezolvarea dependenței de droguri și necesitatea implicării în activități sănătoase de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul de canabis.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania este o tara submediocra: invatati sa scrie, invatati sa cititi, invatati democratie autentica, aflati ce e aia libertate in sensul real. Cumparati va carti precum germanii, olandezii, francezii si abia apoi cereti legaliarea cui vreti voi. Atata timp cat inca nu prea tragem apa la toaleta si atata timp cat suntem cei mai " onesti" analfabeti cu scoala nu putem cere nimic pentru ca nu oferim nimic. E ca si cum ai hrani porcul cu carne de curcan. Aaa si incercati sa faceti bani si din altceva decat " combinatii", trafic si tragedii. Cand veti incepe sa si ganditi mai ...
0
0
Sunt deja zeci de tari in care consumul de cannabis e acceptat, daca nu chiar legalizat cu totul. In acelasi timp umbla in toata tara in continuare acesti Antidrogul lui Peste Fript, care indruga basme si gogosi, de parca ar fi de la Patriarhia Romana. O sa ramanem ultima tara in care mai e interzis, si astia la fel o sa o tina langa...
0
0
Trimitetil pe asta antai la cursuri in Olanda si apoi sa zica ca e specialist.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614