REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

LED-uri și panouri fotovoltaice la trecerile de pietoni din Constanța

LED-uri și panouri fotovoltaice la trecerile de pietoni din Constanța

Replica API 19 iunie 2019 | 01:41 965

Pentru o mai bună sistematizare rutieră SC Confort Urban SRL a început de marți, 18 iunie a.c., montarea indicatoarelor „Trecere de pietoni“ cu leduri și panouri fotovoltaice pe insulele mediane ale trecerilor de pietoni.

Până în momentul de față au fost montate astfel de indicatoare la trecerile de pe bulevardul I.C. Brătianu, în dreptul Școlii gimnaziale nr. 8 Constanța și în zona Policlinicii CFR. Alte 16 indicatoare vor fi montate în municipiul Constanța pentru protejarea pietonilor și pentru îmbunătățirea vizibilității trecerilor.

În același timp, având în vedere numărul mare de accidente care se petrec pe trecerile de pietoni, facem apel la conducătorii auto să reducă viteza de circulație atunci când se apropie de o astfel de zonă și să acorde atenție sporită indicatoarelor rutiere.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe stefan cel mare sunt bancute de trei persoane ...dar cu un singur spatar si fara parasolar . Cosurile de gunoi sunt rare si infioratoare , bancutele din statii sunt din tabla cu gauri , precum tabla in care se pun lumanari in biserica . A fost oprita abuziv circulatia in piata ovidiu ceea ce a dus la supra-aglomerarii b-dului elisabeta sau t.romane . In mamaia la picadilly statia bus este intr-un loc ....iar cabina de statie si bancuta la 50 metri distanta !!!!!! bravo faga , tie si consilierilor !!!!!!!!!!!
1
0
Bravo Fagadau cel mai mare primat te v-om vota din nou
1
0
Fagadau pune in aplicare numai proiecte minore: panouri la treceri de pieteni, pubele de gunoi, bancute in statii autobuz, stalpisori impotriva parcarilor pe trotuare, marcaje rutiere. Nu se ocupa si el de proiecte serioase promise in campanie: modernizarea scolilor si a pietelor, construirea parcarilor supraetajate, construire sala polivalenta. E primar slab si fara viziune.
2
0
Frectii electorale pentru FAGABOU. Acel pasaj din mijlocul strazi ar trebui acoperit cu panouri fotovoltaice astfel pe timp de noapte s-ar putea ilumina prin proiectoare led intreaga trecere de la un cap la altul Astfel soferul are mare vizibilitate cind trece un pieton. Bine inteles cu senzori se poate monitoriza traficul pietonal. Dar mai buna e spaguta ptr. FREZATUL.
2
0
Ideea e buna dar fagabou tot in celula cu mazare trebuie sa ajunga . Au distrus orasul asta. Ai draq de hoti si koorve
4
0
De , dar de cineva care nu are cu ce!2 leduri, 3 bancute si el vrea primar din nou!ce gluma buna!
5
1
Este f bine.
2
3
Pe dezrobirii este o trecere LUMINATA CU LEDURI la intersectia de inainte de giratoriu-cum te duci spre Cora. La Far ar trebui urmat acelasi exemplu-acolo nu prea fct iluminatul stradal pe partea cu biserica incepand de la scafandri. Sunt multe treceri neiluminate care ar trebui macar avertizate intermitent daca nu iluminate-exemplu si la fostul liceu SNC-actuala scoala Brancoveneasca
9
0
led-urile alea galbene sunt pentro prostii ca tine care un un singur neuron si uita ca trebuie sa aiba 30km h in apropiererea trecerii de pieton
5
6
Camere de luat vederi si atunci va scadea enorm numarul bizonilor ....asta daca mai si gandeste cineva .
15
1
cea mai noua creatie a mea de idiot. in loc sa folosesc panourile sa luminez trecerea sa vada prostii pe pietonii care traveseaza. eu folosesc curentul sa pun leduri galbene sa vezi ca e trecere. voi salva vieti.. poate trece mama pe trecerea aia si vine faruk in viteza si o mierleste. asa imi dau seama cat sunt de bow
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369