REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Legea carantinei scoate oamenii în stradă. Se anunţă protest în Piaţa Victoriei

Legea carantinei scoate oamenii în stradă. Se anunţă protest în Piaţa Victoriei

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 2341

Proiectul Guvernului pentru carantină şi izolare este considerat anticonstituţional de avocatul Gheorghe Piperea. Acesta popularizează o acţiune de protest care se anunţă pentru duminică, 12 iulie, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din Capitală.

"Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj : duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea.

PS Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară”", scrie Gheorghe Piperea pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Iniţiatoarea acţiunii de protest, Iosefina Pascal, afirmă pe Facebook că "toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România". Aceasta prezintă şi o serie de argumente:

"De la ambiguitatea inițială, nefiind specificat un anume virus, sau infecție, lăsând loc pentru încarcerarea oamenilor care au orice fel de infecții, pentru că, sanchi, “reprezintă un risc pentru sănătatea publică”.

Până la toate articolele neconstituționale care instituie detenția forțată a cetățenilor în spitale, confiscarea și distrugerea bunurilor personale, idei asupra cărora Curtea Constituțională a României s-a pronunțat deja.

Culminând cu experimentele umane, cetățenii SUSPECȚI și ASIMPTOMATICI fiind supuși, obligatoriu, unor tratamente medicamentoase, fără acordul lor. Faptă care încalcă toate punctele Codului de la Nürnberg.

Obligativitatea adoptării recomandărilor emise de un organism global care a excelat în afirmații contradictorii și pseudo-stiintifice, OMS, reprezintă o subminare a suveranității naționale și este o situație unică în istoria României.

Mai mult decât atât, transformarea cetățenilor României în “ciumații Europei”, prin prezentarea acestor cifre alarmante, de la nivel diplomatic, reprezintă un atac grav la poziția geopolitică a țării în interiorul Uniunii Europene și nu numai."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zicea careva pe aici ca legea e lege si trebuie respectata!Astept deci marirea pensiilor si alocatiilor! Ma obliga statul sa port masca da? Medicii spun sa le schimb des,da? Pai atatia bani de unde bre? Da legea e lege,nu? Ca ai bani sau ni,respecti legea! Cam asa stau lucrurile,dar doar pt fraieri!
0
0
PE EI, PE MAMA LOR! NU VA LASATI PANA NU DATI CU EI DE PAMANT, INDIFERENT DE PARTID. TOTI SUNT O APA SI-UN PAMANT IN PARLAMENT. LA DRACU CU PNL, ALDE, PSD, USR, UDMR, ETC. SA DISPARA CU TOTII CA ALTFEL SE ALEGE PRAFUL DE ACEASTA TARA. AVEM NEVOIE DE OAMENI SI PARTIDE COMPLET NOI FARA LEGATURI IN TRECUT.
1
0
Bai labari prosti, parerile despre PSD sunt ale oamenilor, nu ale membrilor de partid. Realitatea este cam dura cu voi, cei care ati pus umarul la distrugerea acestei tari. Asa ca nu mai conteaza pe cine injurati acum, disperati ca pierdeti ciolanul. Sinteti niste mizerii si asa veti ramane. Mirositi a rahat de la o posta. Un partid de rahat cu oameni pe masura.
2
1
O. Sa scape. Totii de covid. Si asa ramane noi si. Bulgarii..ca astai. Viata
1
1
Legea e lege si cine nu o respecta trebuie sa plateasca,deci manipulatori astia care cheama prosti la un protest nu fac altceva decat sa zadarniceasca eforturile medicilor pentru combaterea boili,eforturile medicilor si al tuturor romanilor pentru ca mai multi infectati inseamna si mai multi bani cheltuiti de stat pentru combaterea boli si interzicerea intrari tuturor romanilor in tarile lor de catre alte state.
4
1
Pe mine,Piperea nu ma mai convinge de mult!Mult zgomot...si atat!
10
6
Ba baieti s a dat ordin pe watsup la pnl sa comentati la articol
6
7
Pleaca ma ratatule cu microbiologia ta si explicatia drobului de sare... Esti ditamai prostul si te crezi si vreun medic in domeniul epidemilogiei? Oameni buni cei mai imuni semeni de ai nostri sunt cei care au crescut la tara si se jucau cu alti copii in pamant, nu ratati ca medicul plii de jos care recomanda sterilizare totala... retardat.
10
9
Prostii se urca in capul nostru. Lipsa de informare duce la asa ceva. Microbiologia nu este pe intelesul multora. Daca toata lumea este plina de nebuni de ce nu si la noi. Nu pot sa inteleaga ce inseamna acest virus si de aici tot circul. Nu este de gluma dar cui sa explici? Chiar si oameni la care ar trebui sa ai pretentii nu pot pricepe ce se intampla.Mistocareala potop vad in comentarii. Oameni buni purtati masca cum trebuie si stati departe de mitocani. Distantarea ,masca si spalatul sunt esentiale. Este atat de simplu si totusi prea mult pentru unii.Democratie inteleasa prost.
13
10
V-a pus arabu cu botul pe labe si acum va lucreaza pe la spate.
10
9
Inconstienta gloatei admiratoare de Antena3 si PSD se va transforma un multi morti. Multi oameni morti in chinuri din cauza cocalarilor si idiotilor care sfideaza bunul simt, din PSD ALDE CCR Avocatul Poporului si alti tradatori de tara gen Valer si Weber
20
10
Iar propaganda ruseasca...cine dracu sunt Iosefina si avocatul Piperea? Niste laturi sovietice care papa de la partidul rosu, anti romanesc, cu 3 trandafiri ofiliti. Mai bine alegeati 3 garoafe pentru ca ati ingropat Romania in mizerie, bai hotilor! Auzi...stiripesurse...un wc sovietic plin de rahat romanesc!
21
10
Site-ul stiripesurse.ro a fost nominalizat de doua ori de Grupul de Comunicare Strategica pentru difuzare de stiri false....incredibil...chiar atat de multi prosti sa fie in tarisoara asta...???
19
8
Ati dormit asta e..... china e minciuna pe langa ce va fi la noi.... noapte buna romani
23
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614