REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Legea grațierii, adoptată tacit de Senat

Legea grațierii, adoptată tacit de Senat

Replica API 24 mai 2017 | 00:49 404

Legea grațierii a fost adoptată tacit de către senatorii români, în ședința de marți, 23 mai. Proiectul va ajunge la Camera Deputaților, care este for decizional, dar în forma inițiată de Guvern.

Termenul de adoptare tacită fusese prelungit cu încă 15 zile până pe 23 mai la solicitarea membrilor comisiei pentru ca aceasta să termine dezbaterile pentru un eventual raport. Adoptarea tacită nu a fost citită în plenul Senatului. Președintele PSD, Liviu Dragnea, dar și Călin Popescu Tăriceanu susțineau legea grațierii, dar în forma inițiată de Guvernul Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ti-o suga mata,si toata familia ,daca tii atit cu condamnatii din parlament,daca esti sluga condamnatilor politicienii,poti sa li-o sugi tu la toti PE rind,
1
0
sa iasa ma-ta in strada sa ne suga pula , cine pizda ma-tii iti permite sa iesi sa perturbi traficul ? cand va fi ma-ta si cu gasca ei la putere, sa-ti cumpere strada , pana atunci sugi pula pe unde apuci .
0
5
tacit sa plecati la RACOARE
5
2
Ptr fraieru de sub mine...ia-o-n gura...jegule
3
3
Nenorociti de politicienii,au aprobat legea gratierii ASA PE blat,noaptea,CA sa scape toti condamnatii din parlament de puscarie,viermele asta de Dragnea merita .....Trebuie sa iesiti din nou in Strada ,pina se potolesc,,javrele,
10
3
respectiv H.coanda,multumesc pe aceasta cale inimosilor senatori pentru liberarea fratiorilor si tinem sa-l asiguram pe d-nul primar Fagadau ca vom primi cum se cuvine fraierii veniti ,,sa se relaxeze,,in ,,orasul,,Constanta!abia ne intarim si noi randurili,mancatas gurita matale de peloponez.Tigariiii,vindem tigari eftiiin!veniti in tomis 3 si la gara cfr,autogari,toate pietele si locurile mai importante,baiatu va serveste!
5
3
Legi cu dedicatie pentu jigodiile politicii mioritice. O tara de cacat!
12
4
Stati acolo ciorilor!
6
3
Sujeti o fratilor grav...Mancati cacat la greu...Spor la treaba.
6
12
sucita,nesucita legea eliberari jigodiilor este aproape,pai daca tot le dati drumul,la ce-i mai prindeti,salarii la politai,salarii si pensii speciale la procurori,judecatori,avocati,salarii ,pensii speciale la temniceri,ia nu-i mai prindeti,iesiti din inflatie si poate asa si jidanescu sa adoarma linistit
12
5
Asa mancavas democratia voastra. Da miscativa mai cu talent ca vine vara si pierdem sezonu. Ai nostri e cei mai tari face ce vrea muschii lor cu legile.
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614