REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Legea nescrisă a taximetriștilor din Constanța: tarife speciale pe ger, clienți refuzați și atitudine anormală

Legea nescrisă a taximetriștilor din Constanța: tarife speciale pe ger, clienți refuzați și atitudine anormală

Replica API 8 ianuarie 2017 | 22:04 2061

Se știe că odată ce ninge în Constanța, taximetriștii profită de acest aspect pentru a ieși „la vânătoare” de clienți. Dispeceratul este supraîncărcat de comenzi, așa că oamenii încearcă să prindă câte o mașină în stradă.

Asta a încercat și Mihaela duminică seara, 8 ianuarie, când a abordat un taxi staționat. Continuarea a fost că s-a umplut şi de nervi, dar şi de "vânt" în portofel! „Și-au impus propriile tarife. Din Tomis Nord până în Faleză Nord (pe Unirii, lângă Delfinariu) ne-a cerut 15 lei. Pe tarif de zi. Când l-am întrebat de ce aşa mult a spus că, dacă nu ne convine, putem închide uşa”, a declarat tânăra. Lucrul este anormal, iar clienta a precizat că mașina era de la o firmă cunoscută din oraș. După ce a observat că nu are altă variantă, clienta a decis să accepte „oferta” impusă de șofer. „Pentru că era singurul taxi am fost nevoite să îl luăm şi când am început să boscorodesc în maşină că e foarte mult mi-a spus: 'Adevărul este că sunt condiţii foarte bune de mers'...”, a adăugat Mihaela.

O altă clientă a povestit cum i s-a refuzat cursa de către taximetrist. „Am vrut sa merg de la CET la Kaufland că nu venea nici o mașină de transport în comun și ningea abundent. A zis că nu pornește motorul pentru o cursă atât de scurtă și mi-a urat succes. Ăștia ar trebui să nu mai aibă licență”, a punctat Andreea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand se infiinteaza uber constanta?
5
0
E simplu. Ptr fiecare neregula din partea unui taximetrist faceti fratilor reclamatii. Politie ,opc,firma de taxi,facebook. Atata timp cat voi,clientii,nu luati masuri nimic nu se va schimba. Sunt taximetrist. Si unul dintre cei 2% care sunt corecti.
2
0
Eu am luat pe comanda taxi si nimeni nu face fitze am facut comanda comanda se respecta daca nu stia ti
0
1
Cazino piata ovidiu esti un cacat care te dai smecher pe net k ai facut k ai dres...cand de fapt esti un bulangiu fricos k dc erai smecher nu te umflai p aici...dc vrei ne unt cand vrei sa-ti rup muia aia de poponar...
0
1
"Ninge" nu mai fi asa tare in "clont" in timisoara daca un taximetrist mi-ar face asa l-as pune sa ma duca gratis pana la bucuresti si inapoi! Prea va aratati.importanti cand defapt voi de pe urma clientilor traiti! Si ar trebui sa ii tratati cu respect nu sa fiti asa aroganti!
1
2
Cand apare UBER ii plimbam cu comenzi false ca pe OZNuri!
0
1
Urcati-va in maxi taxi iar tu capitol sa-ti suga mata pula
0
4
am sunat ieri pe la ora 20 la absolut toate conpaniile de taxi din cta pt o comanda romaris si city au raspuns si dupa 10 min de apeluri de la duduia dispecer catre masini nu a preluat nimeni comanda la fel si la city pana la urma decis sa ajung inde trebuie am luat ratc ul dar in momentul cand am asteptat ratc vreo 5 min spre surprinderea mea am vazut vreo 5 taxiuri libere de la romaris care vanau clienti pe tomis dar la dispecer nu a raspuns nici unul in consecinta asta e rasa spurcata a taximetristilor din cta niste tiganoi fomisti rupti in gura dar trece zapada si iar o sa suga pula !
7
2
Unde reclami taximetristi particulari ?
6
1
Cui nu i convine sa plece pe jos...asta e vreme sa dai tot 5 lei la taxi? Dar cand urci ai caldura te duce repede unde vrei e bn nu? Gunoaie de romani imputiti. Mai bn platesc tiganii decat voi.
5
8
Sa le suge-ti cv la tulceni..ca mi-ati rupt pula jegosilor
2
11
eu credeam ca iesi din casa ca o pescaresti pe ma-ta contra unor sume modice
4
5
bai nebunilor din porumb care santeti nebuni bai faceti bai plata cat trebuie si dati spagi ca daia esim din case pa frigu asta sa lom spagi nu sa va ducem pa voi pa 5 lei dan city pana an pescarie frireati ai dreacu da sgarciti si da nesimti dreacu cu 5 lei ai vostri
6
10
azi am luat un taxi de la maritimo pana la mine in cartier aproape de portul tomis am vazut ca nu a pus ceasul eu am tacut si am mers pe burta cand ajungem acolo buretele imi cere 40 de lei ii arunc 5 lei pe jos langa schimbatoru de viteze si i-am zis sa se aplece sa isi ia banii ca altfel il bag intre blocuri si il violez ma amenintat ca cheama politia daca dau in el , a luat 5 lei de pe jos a tras portiera si s-a retras la poarta 1, nu stiu de ce pula mea va plangeti de spurcatii astia daca sunt tari in gura pur si simplu luatii la flegme si capace ca asta merita sclavii astia de taximtristi
13
12
Am mers cu taxiul sambata pe viscolul ala, de la Marvimex si pana Trocadero, a costat 4,80 lei, i-am dat 10 lei si va rog sa credeti ca a fost putin. Cum era daca dezghetam masina, o porneam .......cu taxiul a fost foarte confortabil. Multumim taximetristilor.
15
9
Da ce parere aveti de o cursa autogara cora si retur 50 de lei? Ce aparata era ala nu stiu da din ziua aia prefer sa dau banii pe medicamnte si sa racesc pe drum decat sau dau banii la toti ghetoii. Cand am vazut cat e de colorat...na mmai comentat...am dat banii si dus am fost ieseam si cu banii luati si batut. lasa ca stim noi cum merge niste analfabeti care nu stiu sa faca nimik pe lume s au facut taximetristi daca na r fi legea strazii ...
12
1
Mimi hai la o mooie repede , parvenito !
2
3
voi nu intelegeti ca RATC E APROAPE GRATIS CE MAI ASTEPTATI vreti sa stati cu masinile pe dreapta ca e gheata si nu stiti sa conduceti ,sau nu vreti sa le scoateti eu intodeauna am lasat mai mult decat face cursa asa ca nu va obliga nimeni sa luati taxiul ,taxiurile sunt pt cei care se respectea si isi permit saraciiilor vreti sa mergeti cu 5 lei cu taxiul
8
5
Toti taximetristii sunt tigani
19
8
Asteptati Uber.....????? Cine o sa fie prostul sa.si bage o masina "bengoasa" sa care toti taranii doua statii de autobuz si sa ia 3 lei pe cursa???? Eu unul mai bine tin masina aia bengoasa in fata blocului si iau "tiganii" aia de taximetristi pe timpul asta cand toti taranii se vad soferi... Si dau eu 10 lei in plus fata de cat face cursa fara sa.mi ceara el
5
13
Du-te si preda carnetu la politie ba baiatule ca n-ai treaba nici cu soferia nici cu taximetria.
8
5
E incredibil cati boi tin cu UBER. De asta se duce Romania de cacat.
7
19
Ar trebui sa fie sesizata firma lor de taxi-uri, sa ii dea afara pe astfel de jepcari! Ti-e si sila sa mai iei taxiul in ziua de azi sa vezi astfel de ghiolbani. 2% din acesti taximetristi sunt si persoane bune, care sunt corecti... Dar un procentaj atat de mic nu este prea util.
10
2
Poate am avut eu noroc, dar de cate ori am luat taxiul am avut parte de oameni civilizati, corecti, profesionisti. Chiar acum doua zile, pe o vreme groaznica, in conditii de trafic grele, am avut nevoie de un taxi, iar soferul a fost f amabil, m-a dus unde aveam nevoie, m-a asteptat, m-a adus inapoi si incerca sa imi dea restul la ultimul banut, pana l-am oprit eu si i-am lasat o suma rotunda pt ca merita. Alta data m-a adus unul de la Carrefour in Tomis 3, mi-a luat 9 lei si mi-a si carat sacosile pana la usa blocului. Per total, eu nu impartasesc paterea ca toti sunt niste tigani, niste hoti
12
2
Bai cacatilor , vine UBER si va rupe coaiele tigani borati ce sunteti . toti sunteti niste combinatori cu curve si droguri . Sa va vad pe toti infipti in copaci .
25
7
legea la kogalniceanu e primarita care da voie la taxiuri asa cum zic eu.... prostii fac ce spun eu
3
6
Can o da si UBER bani pe licente , atestate , revizii la 6 luni . impozite , autorizatii taxi , autorizatii de transport , avize psihologice ii pregatim terenul. Daca nu intelegi de ce ia UBER mai ieftin si face pe mieluselul inseamna ca esti un mare prost. Faci rau tarii , nu ne suparam daca dispari.
5
16
Ce ai ba cu machedoni fututi rasa ma-tii , sa ne sugi pulile
7
17
Pregatiti terenul.pentru UBER?
9
3
Ptr saracii.....RATC.ul e gratis
6
17
Jeguri penale taximetristi muisti
19
4
In mangalia un drum intre mangalia si neptun sambata seara cu taxi_ul se putea face doar cu 100 lei....
7
10
Boss, tu sigur esti un taximetrist cu 8 clase, frustrat de faptul ca nu poti face altceva decat sa conduci o masina.
13
7
astora sa le ia licenta, machidoni nenorociti, vad oamenii la ananghie si isi bat joc de ei
22
3
1,50 lei per kilometru. Constanta, venim la vara !
24
5
Hai ca e exagerat. Si mie mi s-a intamplat sa imi ceara cineva 10 lei se la delfinariu la city sau 25 de la Dacia in faleza nord, dar te cavi pe tine pentru 15 lei din tomis nord in faleza nord. In conditiile in care daca ai avea masina ti-ar fi tarsa sa conduci.
10
15
Majoritatea taximetristilor sunt niste jegosi ... Imi cerusera de la Gara pana la Brick 25 de lei pentru o cursa de 8 lei !!! Si iam zis sa mi.o suga pana cand se face 25 de lei !!!
20
5
De ce in bucuresti a fost curatata zapada pana la asfalt iar in constanta se circula pe gheata si zapada batatorita?
20
0
Bai saracilor bai redusilor mintali ! Cum poti avea pretentia sa mergi sa mergi cu tarif normal ! Taxi ul de cand iese din casa si pana se intoarce acasa nu opreste motorul ! Risca printre atatea parasute in trafic care se arunca si ele in trafic pe vremea aata si tulceni ! Pt ce pt nimic ? Si pe ceas de ai merge oricum face mai mult patineaza rotile ! In concluzie cum voi sclavii va alegeti stapanii si taximetristi clientii ! Nu ai bani nu mergi ! Ajunge cu saraciile ajunge cu talente !
7
28
Sunt atatia oameni corecti si civilizati care ar vrea o licenta sa munceasca,dar mafia din primarii e prea mare!iar voi cei ce va plangeti de anumiti taximetristi,va meritati soarta,ia mergeti si faceti reclamatii,nu mai acceptati ce nu vi se pare normal,nu toti sunt identici!!voi toti va scuturati de zapada inainte sa urcati intr.un taxi?sunt sigur ca nu!!!prin reclamatii repetate la toate organele competente veti elimina acei taximetristi jepcari!
23
12
am luat cu un prieten un taxi de la city parc pana la consulatul turc.. 27 ron!!!!...ne-a raspuns foarte calm" nu vede-ti ca e "rosmaris" nu romaris?! sunt particular si am propriul tarif"
21
2
imi place sa va vad cand va luati zmetii in bot si va plangeti ca niste spalatorese ca ati fost maltratati. sa vina uber-ul sa scapat de toti jegosii , aia sunt niste domni care umbla cu masini advarate , nu rapandule si tigai ca ale voastre cu 1.000.000 km. si mai aveti si pretentii ghertoilor
29
2
Lasa ca o sa-i potoleasca Uber cand o sa vina in Constanta.
32
2
O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi. Fiica vede pe strada niste femei imbracate provocator stand pe marginea strazii si uitandu-se la fiecare masina care trece. - Mami, intreaba fiica, ce fac doamnele alea acolo? - Isi asteapta sotii sa se intoarca de la munca, raspunde mama. - Hai, cucoana, ca-s prostituate, intervine taximetristul. Dupa cateva momente de liniste apasatoare, fetita intreaba: - Mami, prostituatele au copii? - Desigur, draga mea, de unde crezi ca au aparut taximetristii?
36
4
Tiganii de taximetristi su t primii care schiauna cand sunt fututi de Politia Rutiera , ca vezi ca sunt nedreptatiti , ca cresc amenzile , ca RCA -ul e prea mare !... Dar fututii lesinati dupa bani pun magneti pe aparatul de taxare , nu dau bon de casa , sunt pesti , vand droguri ! De ce NEAGU LICA asta care se autointituleaza lider sindical , nu ia opinie ???!!!
49
6
Yasar, 1.3 lei era restul pe care trebuia sa.i dai clientei,nu 1 leu. De asta ziceam mai devreme ca sunt necesare macar 11 clase la acordarea licentei,la fel ca la obtinerea permisului de conducere.
26
7
Exista RBT
6
14
tot felul de aberatii, au plecat la drum desi e cod rosu si au ramas blocati, talente ca sa sara repede sa ii scoata. E zapada de 2 metri nu va scoateti masinile sau nu vreti gratis cu ratc ul atunci platiti. aveti mentalitate de asistatti social cu drepturi si niciun pic de bun simt. nu sunt sofer de taxi dar folosesc taxiurile cand e gheata si zapada si platesc atat cat trebuie. Nu aveti bani, mergeti pe jos sau stati acasa.
13
19
Orice cursa in care Soferul NU pune ceasu, e cursa moca de la firma. P u n c t
40
14
Sa scoata hagi pula sa va futa pe toti! Ca daca venea regele la voi imediat luati cursa , il pupati si in pula , il duceati gratis sclavilor
18
6
Mama taximetristilor s-a futut la minore!
12
6
Ar trebui sa existe o institutie mult mai serioasa care sa se ocupe de licentele taximetrelor si desfintarea maxitaxi-urilor. Toata romania stie ca dupa JEGURILE DE TAXIMETRISTI bucuresteni sunt cei din CONSTANTA. Oameni Prosti fara carte , veniti de la camp sau palas piata chiliei
24
4
Cumparati-va masini daca nu va comvine pretul! Iar daca aveti circulati cu ele. Nu stiti sa conduceti iarna ? Stati acasa! Nu vreti sa stati acasa? Luati autobuzul! Nu vine autobuzul? Atunci platiti cat trebuie la taxi! Nu va combine? Mergeti pe jos milogilor!
13
49
Faceti cerere la Uber!!!
32
15
bai putorilor nu va mai plangeti ca va consuma jegurile de masini sau ca stati in frig , mergeti dracu la munca nu la furat. exista un tarif pe care trebuie sa il respectati ca nu sunteti la piata. dar din pacate majoritatea sunt tigani borati si jegosi. nu va convine cautati-va de munca sau stati dracu acasa ca si asa incurcati toti traficul , prostii dracu de tigani
33
9
De la Institut pana in Piata Ovidiu mi-a cerut sambata seara in jurul orelor 18:00 - 19:00 , 50 de lei, i-am zis ca merg pe jos si i-am inchis usa
31
5
Se circula gratis cu RATC.ul dar avem unde sa stam in statii??? e zapada pana la genunchi...
18
5
Eu i-as da bacsis mamei tale.
7
6
Dragi constanteni, zilele astea de circula gratis cu RATC-ul, masinile vin la maxim 5 minute,s-au suplimentat inca 40 de autobuze, lasati tiganii cu taxiurile lor sa inghete la colt de strada cu motoarele oprite.
28
4
Bataie cu lopata de zapada pina crapa si taxiul lor jegos se transforna in caruta cub7 cai frumosi.pt taximetristi dapto bule la mui
17
10
zgarcitiloor. huoo...mi ati imputit masina cu basinile voastre..parca v ati nascut numai in BMV
8
29
Iti este frica sa te urci in taxi, atunci cand vezi unele figuri.
25
3
Indiferent cat de frig sau cald e afara nu e vina nimanui ca ai un anumit tarif pe usa. Faceti cerere sa se aplice tarif de zapada daca tot sunteti asa ofuscati. Ca sa las baccis trebuie sa meriti ca d-aia ti-l las, nu ca e o normalitate. Poate pentru mine 1leu inseamna ceva.
30
6
In seara asta,cursa de la Kaufland 4-5,pana pe Ion Ursu in spate la Anda,o grasa de cacat cu un bulangiu cu harfe de intelectual,fiecare cu cate 5 plase de basca si figuri la maximum,cursa 3,70 pe ceas,imi da umflata 5 lei si astepta restul,se uita si ciudat la mine,cred ca astepta sa-i car si crapatu'in casa...Pai bagamias pula in mortirea mortilor vostrii da saraci,care va vedeti boieri si va uitati la 1 leu!
21
31
Este vina clientilor ca nu sunt civilizati sa lase cativa lei bacsis. Fiindca sunt aroganti li se raspunde cu aceeasi moneda deseori. Acum nu spun ca nu sunt si taximetristi rautaciosi dar pe bune ce om esti sa nu te gandesti ca taxi consuma carburant mult sa se incalzeasca pe frigul asta si sa ceri o cursa de 4 lei fara bacsis...
20
23
Ar trebui conditie de minim 11 clase la acordarea licentei.
31
4
Ar trebuii facute controale de catre organele abilitate..dar in haine civile si sa le fie ridicate licentele ,permise si placute fara discutii.Ce fac ei se numste INSELATORIE ,FURT SI EVAZIUNE FISCALA. Tot respectul pt cei ce-si fac meseria cinstit. Numai bine.
30
5
vom retrage definitiv acestui individ licienta de luni nu va mai avea licienta vom reveni cu amanunte da se pare ca individu nu are licienta
26
5
Si uber iti mareste tariful x4, x7 valoarea cand e cerere. Cativa lei in plus nu e capat de lume, drumurile sunt desfundate, afara e frig, masina consuma mai mult, risc de accident...etc. au si taxim pacatele lor, dar iti faci treaba cu ei. Nici tie nuti convine sa dai la lopata pt un singur drum si inapoi nu mai gasesti loc. Plus ca pana se incalzeste motorul consuma o gramada.
8
22
Asta pentru ca marea majoritate a taximetristilor sunt niste jeguri muiste ahtiate dupa bani, nu mai zic ca pun in pericol viata celorlalti participanti la trafic cu inconstienta si prostia lor. Si asra de de? Pentru ca toti analfabetii, toti tiganii borati, toti puscariasii si scursurile pamantului se fac taximetristi, pentru ca sunt niste limitati psihic, niste fecale de oameni. Sa va duceti dracu de taximetristi ordinari, aruncati-va in mare cu tot cu jafurile voastre de masini !!!!!!!!!!!!!!!
26
10
multa muie taximetristilor si la neveste
22
7
Toti taximetristii sunt tigani
27
7
DE pe Baba Novac pana la Capitol 8 lei cu General-tAXI, i-am dat 10 lei si mi-a multumit. Era trcut de ora 23,oo. Bravo voua., restul nista jeguri,
25
6
Vine uber la vara si in constanta, sa moara de foame ciorile
32
4
Astazi am avut nevoie de taxi ptr a merge la gara la tren cu cinevaa..avea bagaj mult..am sunat de 3 ori...nu mi-a gasit doamna de la dispecerat masina...nu stiu ce sa zic ar trebui sa numai mergem niciodara cu taxiurile sa stea acolo pana numai pot..eu una nu voi mai apelea niciodata la taxi...
18
5
Sa va fut in gura de zgarciti fomisti . Iesiti voi pe frigul asta sa faceti taxi. Ca eu as da acel tarif. Stati voi in frig mofturosilor. Va urcati cu tigara , vreti manele , varsati bautura pe bancheta , vreti sa stationam fara plata si asa mai departe. Ia-o pe jos daca nu ai bani , ca la gagici si pe tigari aveti bani.
14
35
Taximetristii de la Scorpion aplica aceleasi tarife ca si inainte, te duc pe orice distanta doresti. Asa DA
19
16
Stati voi acasa . Romani jegosi si saraci. Spal banchetele saptamanal dupa voi. Platiti cat vrem noi !
16
38
Sa o pisam pe ma-ta in cur fraiere
18
16
Au dreptate si taximetristii .Vrei sa mergi 500 de metri cu taxiul si sa dai 5 lei? Stai tata la Gsm, RATC, ia-o la pas sau stai acasa! P.s ptr cei mai comozi , un sfat: luati trenul si duceti-va unde ...
10
23
Daca unui taximetrist nu-i convine consumul pe vremea asta sa stea acasa ca nu il obliga nimeni sa iasa in trafic, tariful este acelasi indiferent de vremea de afara!
36
7
30% din taximetristi acestia au decurs la aceste tarife de exterior...am incercat sa iau un taxiu de la Cora iar in statie erau 3 taximetristi,destinatia mea era spre City , bineinteles tariful era 20 de lei pe cea mai scurta ruta,am plecat cu nervi iar in statie opresc un taximetrist si il intreb daca pun ceasul,in sfarsit unul care a pus ceasul iar pe ruta ocolitoare pe care a luat-o cursa a fost de 11 lei!!!!
32
5
Ce e asta ma, legea sulii? Dati HCL ca pe zapada e alt tarif si gata. Ce plm trebuie sa ma targuiesc ca la piata?
20
4
Luati va masinile. Oamenii indura frigul cate 1 ora pentru unu care te duce de 5 lei . sunt taximetristi si cu facultati.
16
18
Sa te vad mort in marea neagra cu tot taxiu . Jeg ordinar ce esti . Toti au combinatii cu pesti si curve , droguri si tepe . Sper ca UBER sa va falimenteze pe toti .
26
9
Ti se pare norm cursa de ca City pana in Navodari 150 de lei?
11
17
datias la muie tie si lu ma-ta .. cioara nespalata, ne vedem noi in trafic
21
5
Daca traiam intr-o tara civilizata nu mai avea cioara tupeul sa ridice nasul din pamant. Daca eram intr-o tara civilizata cioara conducea taxi-ul numai dupa o pregatire anterioara finalizata cu un examen. Daca eram intr-o tara civilizata si cioara facea clontu mare .. nu mai vedea ea taximetrie in toata existenta lui de inaripata.
27
4
Iti imput hainele jegosii daca te urci cu ei
25
2
Azi un taximetrist de la Delfinariu pana la Maritimo mi-a cerut 50 de lei. Altfel nu ma duce.
19
5
decat sa dau 6 lei unui gherpete ca tine imi iau masina , sa va vad cum muriti de foame licurici jegosi ce sunteti
25
5
Daca masina ta consuma mai mult pe o asemenea vreme, ar fi bine ca atunci cand cumperi o paine sa o ei la 5 lei nu la 1 leu ca si masina care o transporta circula pe aceiasi vreme.
28
3
Sunt musulmani nespalati,la gara si spitalul judetean
30
11
Stie cineva valoarea unui taxi? Daca nu stiti va spun ca valoreaza cat un BMW,5000 de euro fiind doar licenta. Vina in mare parte este a celor care refuza ridicarea tarifelor pe masinile altora,atunci nemaiexistand aceasta japca cum o numiti dumneavoastra. Daca la 100 km un taxi incaseaza undeva la 110 lei din care jumatate din bani reprezinta carburantul,pt ca cca jumatate din km ii faci in gol cum vreti sa se poarte soferii? Daca tot nu va convine de ce nu va scoateti masinile pe strada pe vremea asta? Va convine sa dati pe un taxi 3-4 lei si sa calatoriti linistiti ?
20
36
Bai obositule si frustratule, dupa ce ca esti sofer vaide mortii tai, cad loganurile alea daune totale si tot tu te umflii?
24
5
Daca traiam intr-o tara civilizata nu mai erai taximetrist. Multumeste'i lui Dumnezeu ca Gherpetii ca tine cu prosopul dupa gat au un loc de munca. Altfel stateai in ger la deszapezit. Imputitule.
26
4
Ct 34 avr a cui este taxiul ?
11
5
lasa-te de taximetrie. daca te prind in trafic, pun bata pe tine
21
8
Bai muistilor si saracilor ,masina consuma dublu pe frigul asta,pai te duc pe tine de pe Tomis pana in Faleza pe 6 lei,stati dracu' acasa,gioarselor,taxiul nu e pentru gherpeti
9
52
Pun frana brusc fara semnalizare fara stop pe frana nenorocesc oamenii si tot ei vor despagubiri jegosii
27
11
Ridicatile licientele!
37
6
Daca sunt numai ciori isi fac singurii preturile daleas la muie cu 4 clase ale lor!!!
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367